'Melvin Kakooza Show' er Danmarks nye talkshow fyldt med store danske navne, sketchs og lege, standup og masser skøn musik. Vært Melvin Kakooza hiver sine kendte gæster op ad sofaen og med ud i virkeligheden, hvor han udsætter dem for udfordringer og situationer, du aldrig før har set dem i. Glæd dig blandt andet til at se Burhan G, Dar Salim, Sofie Gråbøl, Birthe Kjær og Jada. Vi kommer også tæt på helt almindelige danskere med noget på hjerte og får unikke optrædener fra store musikalske navne.

- En vigtig del af 'Melvin Kakooza Show' er de mange fantastiske mennesker, der gæster showet, og her har vi fokus på at præsentere dem på en helt ny måde. Samtidig introducerer vi danskerne for nye, spændende personligheder, de måske ikke kendte i forvejen, siger vært Melvin Kakooza, der netop er inspireret af amerikanske talkshowværter som Jimmy Fallon og David Lettermans tilgang til talkshowformatet.

- Med 'Melvin Kakooza Show' får jeg lov at samle alle de ting, jeg elsker: musik, dans, sjove udfordringer og ikke mindst interaktionen med publikum og gæster. Det er noget, jeg altid har ønsket mig at gøre, siger Melvin Kakooza.

Nyt til paletten af underholdning på TV 2

Otte lørdage i træk kommer danskerne i godt selskab med en række kendte og ukendte danskere og deres unikke historier. Samtidig leverer makkerparret Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag ugentlige sketchs, mens Melvin genopliver karakteren Milk Product, som danskerne første gang skiftede bekendtskab med til Zulu Awards 2020.

- Vi har haft et ønske om at skabe et nyt tilbud til paletten af underholdning på TV 2 og TV 2 PLAY, der samler hele familien. De vigtigste ingredienser er godt humør, masser af grin og skønt selskab, og det får vi med en god blanding af talkshow, musik, sketchs og sjove indslag. Ambitionen er at give noget generøs underholdning til din weekend. Eller når du bare har lyst, siger TV 2-redaktør Jes Schrøder.

Melvin Kakooza bliver gennem hele showet bakket op af sit helt eget, håndplukkede husorkester bestående af gode, gamle venner fra Melvins tid med musikken.

 

'Melvin Kakooza Show' har premiere på TV 2 og TV 2 PLAY lørdag 9. april klokken 20.00.

'Melvin Kakooza Show' består af otte programmer, der alle optages løbende med publikum fra onsdag 16. marts. Alle otte shows er udsolgt.