14 unge danskere, der er særligt udvalgte, går ind i en verden med uvished, kontroltab og lidelse i den nye sæson af 'Korpset'. De skal klare otte ekstreme døgn, som aspiranter i et forløb sammensat af fire forhenværende elitesoldater. Instruktørerne er de tre tidligere jægersoldater Thomas Rathsack, Erik B. Jørgensen og Rune Danielsen samt den tidligere frømand Rune Viborg.

Se den nye sæson af 'Korpset' på TV 2 Play. Premiere 6. september.

Hårdere prøvelser end forventet

Gennem kurset skal de 14 aspiranter præstere på et minimum af mad og søvn, når de dag efter dag bliver testet i øvelser, der har til formål at presse deres fysiske og mentale styrke til det yderste. Allerede på den første dag må de første aspiranter erkende, at de fysisk bliver udsat for hårdere prøvelser end forventet, og gruppen af håbefulde aspiranter bliver reduceret én efter én. De få, der klarer sig igennem de otte døgn og står tilbage til sidst, får et håndtryk af instruktørerne og anerkendelsen af at være 'gjort af det rette stof'.

Aspiranterne i sjette sæson af 'Korpset' er:

Nr. 1: Ida Vibe Breinholt, 20 år

Ida er fra Lyngby og professionel danser og koreograf. Hun startede til dans som toårig, og dansen har været hendes store passion hele livet. Hun optræder i forestillinger, har været danser på Tessas tour og vundet diverse dansekonkurrencer.

Nr. 2: Casper Steinfath, 29 år

Casper er født og opvokset i Thy af en dansk mor og amerikansk far. Casper er professionel Stand Up Paddle-atlet og seksdobbelt verdensmester. Han var den første til at padle over Skagerrak på SUP-board - en tur på 148 km. Casper bor fortsat i Klitmøller med sin hustru. De er netop blevet forældre til deres første barn.

Nr. 3: Patricia Thyberg, 24 år

Patricia er iværksætter og er i gang med at bygge sit community 'Sportshjerte'. Herunder har hun et management bureau for kvindelige atleter samt en podcast, hvor hun interviewer kvindelige sportsudøvere. Patricia er opvokset i Aarhus og bor i dag i København.

Nr. 4: Aske Bang, 35 år

Aske er uddannet filminstruktør fra Den Danske Filmskole. Han arbejder både som filminstruktør og skuespiller og har blandt andet instrueret og spillet hovedrollen i tv-serien 'Cold Hawaii'. Derudover spiller han med i 'Badehotellet'. I 2016 blev hans film 'Silent Nights' nomineret til en Oscar for 'Bedste Kortfilm'. Aske er opvokset på Nørrebro i København, og bor i dag i Københavns gamle Sydhavnskvarter.

Nr. 5: Sofia Kanamat, 25 år

Sofia er født og opvokset på Nørrebro med en mor, der er fra det gamle Sovjet og en far fra Israel. Sofia læser til bygningskonstruktør og er på landsholdet i karate, hvor hun har blandt andet har vundet junior-EM som 14-årig og senere senior-EM samt fået en tredjeplads til VM. Desuden underviser Sofia i Pan Idræt. 

Nr. 6: Moumen 'Momo' Machlah, 26 år

Momo er professionel parkouratlet og læser statskundskab på Aarhus Universitet. Han er opvokset i Brabrand med syriske forældre og bor i dag i Åbyhøj. Momo har 207.000 følgere på TikTok og holder blandt andet foredrag om, hvordan man håndterer frygt.

Nr. 7: Sæpor Kristinsson, 31 år,

Sæpor er født på Island og har fem søstre. Da han var syv år, flyttede familien fra Island til Lolland. Tidligere var Sæpor regnskabsassistent hos ISS, men i 2021 vandt han 'Den store bagedyst', og nu lever han af sociale medier. Han bor i Vanløse med sin kæreste og har en datter på 10 år fra et tidligere forhold.

Nr. 8: Bobby Atiedu, 31 år

Bobby er professionel danser og model. Som teenager lykkedes det ham at opnå et etårigt scholarship på danseskole 'Flow Dance Academy'. Siden da har han levet af at danse og har turneret rundt i hele verden med sin dans. Bobby er født og opvokset på Nørrebro med afrikanske forældre fra Ghana. 

Nr. 9: Ulrikke Evensen, 28 år

Ulrikke bor i Brønshøj sammen med sin mor. Hun bor stadig hjemme, så hun bedre har råd til at leve af sin store passion: OCR-løb (forhindringsbaneløb). Hun er den hurtigste trail-løber i Danmark og har vundet Danmarksmesterskabet tre gange: To gange i long trail (64 km) og en enkelt gang i short trail (21 km). På verdensplan er hun blandt de 10 bedste kvindelige OCR-atleter, og i juni 2023 vandt hun EM i OCR.

Nr. 10: Mathilde Beuschau, 23 år

Mathilde er selvstændig og arbejder som kostvejleder og onlinecoach med cirka 65.000 følgere på Instagram. Som barn var Mathilde og hendes familie medvirkende i TV 2s populære tv-serie 'Årgang 0'. Mathilde er fra Valby og bor i København.

Nr. 11: Alexander Clausen, 25 år

Alexander er influencer med knap 600.000 følgere på TikTok. Her deler han ud af sig selv og underholder med alt fra dans, hverdagsscener, træning samt sjov og ballade. Alexander er opvokset og bor i Odense.

Nr. 12: Ukaleq Slettemark, 21 år

Ukaleq er et kæmpe talent inden for skiskydning. I 2019 vandt hun guld ved Junior VM, og i 2022 repræsenterede hun Danmark til vinter-OL i Beijing. Hun er opvokset i Nuuk i Grønland og bor i dag i Norge, hvor hun praktiserer sin sport med det private hold Team 1,5.

Nr. 13: Patrick Simiglai, 30 år

Patrick er opvokset i Køge, hvor han i sine ungdomsår har været misbruger af stoffer og alkohol. For fire år siden valgte han at vende sit liv. I dag er han mentor og foredragsholder, og han bruger en stor del af sin tid på velgørende formål.

Nr. 14: Frederikke Pedersen, 27 år

Frederikke er uddannet psykolog. Hun har sin egen praksis, hvor hun primært hjælper klienter, der lider af spiseforstyrrelser. Desuden underviser Frederikke i crossfit og har siden 2018 dyrket sporten på eliteplan og deltaget i EM i crossfit for hold. Hun er opvokset i Tørring og bor i dag i Aarhus.