Tre tidligere elitesoldater har designet et kursus, hvor de 12 aspiranter - seks kvinder og seks mænd - i otte dage bliver frataget både søvn og mad og udsat for øvelser, der tester deres mentale og fysiske grænser. Hvem af de 12 har, hvad der skal til for at blive elitesoldat? Hvem er gjort af det rette stof?

De 12 aspiranter er tv-vært Abdel Aziz Mahmoud, danser Didde-Mie From, UFC-kæmper Nicolas Dalby, skuespiller David Sakurai, tv-vært og danser Mille Gori, håndboldspiller Lars Rasmussen, psykoterapeut Jill Liv Nielsen, ultraløber Kristina Schou Madsen, radiovært Kasper Kierkegaard, fodboldspiller Theresa Eslund, tv-vært Kristian Bech og vægtløfter Katrine Nim Bruhn.

Læs mere om de 12 aspiranter her

Alt det, jeg er løbet væk fra som barn

Alle 12 aspiranter har forberedt sig i månedsvis inden kurset. Alligevel er de alle både spændte og nervøse inden. De ved, at der venter dem et stort mentalt pres og masser af fysiske lidelser i de otte døgn - men hvad der præcis kommer til at ske, ved de ikke. Under alle omstændigheder bliver det en uge med oplevelser langt fra deres hverdag.

- Jeg er til god stemning, glæde, konsensus, jokes, spontanitet og en masse andet, der umiddelbart virker uforeneligt med det her. Dette miljø med traditionelle maskuline fællesskaber uden plads til individualitet, hård fysik og ekstreme situationer er nok alt det, jeg har løbet væk fra som barn og ung, siger tv-vært Abdel Aziz Mahmoud.

På trods af frygten for de kommende strabadser har de medvirkende sagt ja til at deltage, fordi de ønsker at udvikle sig selv.

- Min motivation for at være med er at tage imod den udfordring, der ligger i kampen mod mig selv. Jeg ser et møde med min frygt, mit ego, mit værd. En indre kamp og udfordring, hvor jeg håber, at jeg gennem processen kan få en bedre selvindsigt og blive mere modstandsdygtig overfor livets daglige stress, siger den dansk-japanske skuespiller David Sakurai.

Og tv-vært Kristian Bech supplerer:

- 'Korpset' fremstår for mig som den største udfordring, jeg kan få, fysisk såvel som mentalt. Jeg har i de senere år erfaret, at jo mere jeg skubber til mine grænser, jo mere overskud får jeg. Jeg søger hele tiden at blive en bedre udgave af mig selv og få bugt med nogle af de udfordringer, jeg også slæber rundt på.

Se, hvordan det går de 12 aspiranter, når der er premiere på femte sæson af 'Korpset' 29. august på TV 2 PLAY og TV 2.