Hvad kræver det egentlig at blive elitesoldat? Hvor hårdt er det? Hvem er gjort af det rette stof? Det finder 12 kendte danskere ud af nu - de har nemlig sagt ja til at prøve kræfter med det specialdesignede træningskursus i 'Korpset', der er baseret på tre tidligere elitesoldaters egne erfaringer fra både kamp og øvelser. De 12 aspiranter er Bo Hamburger, Cecilie Lind, Christel Pixi, Daniel Svensson, David Owe, Dina Thorslund, Frederik Nonnemann, Mazen Ismail, Rikke Hørlykke, Sarah Bro, Sophie Fjellvang-Sølling og Søren Vejby.

Læs mere om de 12 aspiranter her

En ny verden
Selv om aspiranterne mener, de er gjort af det rette stof, er ingen forberedte på det, der venter dem. Og kun dem, der kan modstå det mentale pres og de fysiske lidelser, de bliver udsat for i otte dage, står tilbage til sidst. Og de skal ikke forvente særbehandling fra instruktørerne med chefinstruktør Thomas Rathsach i spidsen:

- Nu skal de forstå, at de er inde i vores verden. De skal glemme, hvem de er, hvad de har lavet før, og hvor mange følgere de har på Instagram. Vi er skideligeglade. Dét, det drejer sig om nu, det er, at de skal præstere i de kommende otte døgn, siger chefinstruktør og tidligere jægersoldat Thomas Rathsach.

- Jeg forventer, at det bliver ekstremt hårdt. Jeg forventer også, at denne udfordring bliver noget, der kommer til at ændre mit liv, siger tidligere OL-svømmer Sarah Bro, der er en af de 12 aspiranter.

Se, hvordan det går de 12 aspiranter, når der er premiere på fjerde sæson af 'Korpset' 8. marts på TV 2 PLAY og TV 2.