Søndag 6. juni er der premiere på TV 2 PLAY på den nye og ottende sæson af 'Klovn' med Casper Christensen og Frank Hvam som de to hovedpersoner, og som Casper Christensen også har instrueret. Med de otte nye afsnit når 'Klovn'-universet op på i alt 78 serieafsnit og tre spillefilm.

Vore bedste år

I den nye sæson, der har fået overskriften 'Vore bedste år', er alt, som det plejer - og så alligevel ikke. For de to herrer er blevet ældre, og den nye sæson er - med Frank Hvams ord - 'en god blanding af skavanker og eventyr'.
Det bliver et skønt gensyn med mange kendte ansigter som Mia, Pykker, fætter Andreas, nevø Bo, Michael Carøe og mange flere, og som vanligt også med masser af kendisser i gæsteroller. Blandt andre Pilou Asbæk og Ole Bornedal som medlemmer af en filmklub, Natasja Crone og Stéphanie Surrugue, som er med i Mias læseklub, Hanne-Vibeke Holst, der står for et skriveseminar og flere andre.

Ikonisk serie

'Klovn', som danskerne kunne se første gang i februar 2005 på TV 2 ZULU, er en af de mest ikoniske serier i TV 2-familien og et af TV 2 og Danmarks stærkeste comedybrands. Den nye sæson otte får premiere søndag 6. juni 2021 på TV 2 PLAY, hvor også de syv foregående sæsoner kan ses. Sæson syv fra 2018 er i øvrigt en af de mest sete serier nogensinde på TV 2 PLAY.

Varm op til den nye sæson med Casper og Franks favoritafsnit

Casper Christensen og Frank Hvam har valgt deres ti all-time-favourite-episoder fra de første syv sæsoner, og de ti afsnit kan ses samlet på TV 2 PLAY fra søndag 30. maj. De ti afsnit vises også på TV 2 ZULU søndag 30. maj.

Download presseflyer her (pdf)

Casper og Frank åbner døren til 'Klovn' 8