Nanna er i et tilsyneladende perfekt parforhold med Søren, hun bor sammen med sin søster og går på designskolen. Alt ser på overfladen godt ud. En tvivl begynder dog så småt at spire frem, da hun og Søren en aften bliver konfronteret med orgasme-gappet, og det går op for Nanna, at hun aldrig har fået en orgasme og egentlig bare faker.

Den voksende seksuelle usikkerhed kiler sig ned mellem Søren og Nanna, og Nannas tvivl forplanter sig snart til alle dele af hendes liv. Kan hendes venner overhovedet lide hende? Er hun overhovedet dygtig nok til at gå på designskolen? Hvordan får hendes søster alle de orgasmer? Og kan man have et godt sexliv, hvis kun én kommer?

Kan Nanna tage sin plads i verden, når hun ikke kan finde ud af at tage sin plads i sengen?

Se hele serien på TV 2 Play

'Killjoy' er skabt af kunstnerduoen Emma Sehested Høeg og Jennifer Vedsted Christiansen, der også går under navnet How to kill a dog. Emma Sehested Høeg spiller rollen som Nanna, og Jennifer Vedsted Christiansen instruerer. I serien, der er i seks afsnit, medvirker blandt andre Gustav Dyekjær Giese, Olivia Joof Lewerissa, Thomas Hwan, Tammi Øst, Lila Nobel, Mads Riisom og Siff Vintersol.