Et brutalt mord på en ung, tysk surfer har rystet lokalsamfundet i det skønne turistparadis Hvide Sande, og et år senere står opklaringen stadig i stampe.

Derfor bliver den danske undercover-ekspert Helene (Marie Bach Hansen) og den dansk-tyske drabsefterforsker Thomas (Carsten Bjørnlund) tilkaldt, men da ingen i byen har tillid til politiet, skal de udadtil leve som et par, der har søgt væk fra storbyen og mod det stille liv og blive en del af lokalmiljøet. Det har sine udfordringer, ligesom Helene og Thomas hurtigt opdager, at det er svært at være troværdige i rollerne som mand og kone. Specielt når man som de har vænnet sig til at leve alene. Men efterhånden som de kommer tættere på den lille bys skæbner, skjulte forbindelser og gamle sår, nærmer de sig også hinanden og mærker deres egne følelser blive vækket.

En varm krimiserie
'Hvide Sande' er en varm og humoristisk krimiserie, der handler om kærlighedens lyse og mørke sider. Om dens endeløse muligheder, det, der får os til at stå op om morgenen, meningen, skønheden, begæret og livet. Men serien handler også om kærlighedens livsfarlige vildveje, om skyggesiderne, jalousien, raseriet og døden.

Populær krimiforfatterduo står bag serien
De to hovedkarakterer Helene og Thomas bliver spillet af Marie Bach Hansen og Carsten Bjørnlund, og desuden medvirker en række andre store danske navne som blandt andre Bodil Jørgensen, Jesper Asholt, Camilla Bendix og Bjarne Henriksen. Serien er skabt af A.J. Kazinski, som dækker over krimiforfatterparret Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich, der har haft stor succes med deres krimiromaner både nationalt og internationalt. 

Serien er på otte afsnit, og Tilde Harkamp er konceptuerende instruktør. 'Hvide Sande' er produceret af Deluca Film ved Morten Rasmussen og David C.H. Østerbøg med støtte fra Ringkøbing-Skjern Kommune, Den Vestdanske Filmpulje og Nordisk Film og TV Fond. Serien er solgt til flere lande, blandt andet Norge, Sverige og Finland, og Newen Connect er international distributør.

'Hvide Sande' har premiere på TV 2 PLAY og TV 2 mandag 3. maj 2021.

Download pressemateriale her