Det har aldrig været lettere eller hurtigere at komme verden rundt. Vi flyver gerne til eksotiske destinationer, men går vi i farten glip af det egentlige eventyr? Og hvad har Europa egentlig at byde på? Det finder fem modige par ud af, når de i dette ekstraordinære ræs rejser fra Esbjerg mod det nordligste Europa over det østlige Georgien og Tyrkiet ned mod det sydlige Italien og til Gibraltar og op til det skotske højland for at ramme København til sidst. De rejser uden kreditkort, mobil og internet - kun udstyret med et verdenskort og et kontantbeløb svarende til, hvad rejsen ville koste med fly.

Håbet for de fem par er, at de i løbet af den næsten 50 dage lange rejse ikke bare finder eventyret, men også tilbage til hinanden igen - hvis de altså fuldfører. For undervejs og i løbet af de otte programmer bliver to par elimineret. Det er de to par, der kommer sidst til henholdsvis Kyiv i Ukraine og Portree i Skotland. De tre sidste par kæmper om at komme først i mål i København, hvor vinderparret kan se frem til en præmie på en kvart million kroner. Men pengepræmien er ikke det, der driver de medvirkende til at være med i programmet, siger TV 2-redaktør Anders Fuchs.

- Det er en vanvittig rejse, hvor de alle lærer noget om sig selv, hinanden og ikke mindst de mennesker, de møder på deres vej. Og er der noget, de også har lært på deres tur, og som vi som seere kan lære af programmet, så er det, at vi i Europa - fra nord til øst, til syd og til vest - har meget mere til fælles, end vi måske går og tror, siger Anders Fuchs og fortsætter:

-  Først og fremmest har alle fem par noget på spil i forhold til hinanden. Alle par er taget ud på denne livsændrende rejse for at finde hjem sammen med en stærkere relation. De skal bruge rejsen på at få ro og tid til at fordybe sig sammen samtidig med, at de selvfølgelig skal komme først til verdens - eller rettere - Europas ende.

'Først til verdens ende' sæson 2 har premiere mandag 11. april 2022.
Der er otte episoder i alt.

Episode 1: Eventyret begynder i Esbjerg og går mod Nordkap.

Episode 2: Fra Nordkap mod Kyiv, Ukraine, over Finland.

Episode 3: Fra Finland til Kyiv, hvor første par udgår.

Episode 4: Fra Kyiv mod Tbilisi, Georgien.

Episode 5: Eventyret fortsætter fra Amalfikysten, Italien, mod Gibraltar.

Episode 6: Fra Italien til Gibraltar.

Episode 7: Fra Gibraltar til Portree i Skotland, hvor andet par udgår.

Episode 8: Tre par er tilbage, når slutspurten mod København sættes ind.