I første sæson af 'DNA' forsvandt Rolf (Anders W. Berthelsen) og Marias (Johanne Louise Schmidt) datter, Andrea. Alle troede, hun var druknet, men Rolf fandt frem til datteren, som ved en forveksling var endt hos den polske kvinde, Julita (Zofia Wichlacz). Hun døbte pigen Hania og gav hende en tryg barndom i Frankrig. Men Rolf fortalte aldrig Maria om fundet af datteren.

I den nye sæson er Rolf og Maria blevet skilt, og Maria er gravid med sin norske kæreste, Thorstein (Lars Berge). Maria føder en lille pige med alvorlige leverproblemer, og en ny lever er eneste mulighed for overlevelse. Men der er lange ventetider på en donation, og Thorstein finder en tvivlsom donor. Rolf involverer sig, og det leder ham og kollegaen Neel (Olivia Joof Lewerissa) til et makabert fund af 19 døde migranter. 

Jagten på de skyldige tager os på en rejse ind i en verden styret af kriminelle netværk, fra Vietnam til Balkan og EU. Rolf får igen kontakt med den franske efterforsker Claire Bobain (Charlotte Rampling), og sammen prøver de at finde frem til bagmændene bag den omfattende handel med menneskeskæbner.

Samtidig kompliceres situationen af Rolfs personlige dilemma, og hemmeligheden om Julita og datteren skaber spændinger i forhold til hans ekskone.

Den nye sæson af 'DNA' kan ses på TV 2 PLAY fra søndag 18. december og på TV 2 fra tirsdag 27. december.

Store danske navne

Serien er optaget i blandt andet Danmark og Tjekkiet, og udover Anders W. Berthelsen medvirker store danske navne som Olivia Joof Lewerissa ('DNA'), Carsten Bjørnlund ('Dicte', 'Hvide Sande'), Jens Jørn Spottag ('Sygeplejeskolen'), Johanne Louise Schmidt ('DNA') og Afshin Firouzi ('Dag & nat').
Desuden medvirker den engelsk-franske skuespiller Charlotte Rampling som Claire Bobain og den polske skuespiller Zofia Wichlacz som Julita.

Torleif Hoppe ('Forbrydelsen', 'Den som dræber', 'Nikolaj og Julie') har skabt og skrevet serien, og Fabian Wullenweber ('Livvagterne', 'Forbrydelsen', 'Badehotellet') har instrueret alle seks afsnit.

'DNA' 2 er produceret til TV 2 og ARTE France af Zentropa Productions ved producere Jonas Bagger, Karoline Leth og Andreas Bak, mens Pernille Bech Christensen er TV 2 executive producer. Newen Distribution er international salgsagent. Første sæson er solgt til 35 lande, blandt andet britiske BBC, hvor den var den mest sete udenlandske serie.

Første sæson af 'DNA' kan også ses på TV 2 PLAY.