Rolf Larsen (Anders W. Berthelsen) er efterforsker ved Vestegnen Politi og gift med Maria (Johanne Louise Schmidt), der efter barsel med parrets datter skal tilbage på job.

Netop som Rolf kan se frem til et par dage alene med datteren, kalder arbejdet: En lille pige, Minna, er blevet kidnappet fra en vuggestue i Brøndby. Efterlysningen sendes ud i hele Europa, og efter et tip fra Polen beslutter Rolf at tage afsted og tale med et vidne. En efterårsstorm raser, og da Maria er i London, og barnepigen ikke kan nå frem, tager Rolf datteren med.

Rolfs kollega Jarl Skaubo (Nicolas Bro) tilbyder sin hjælp, og sammen når de den sidste færge til Rostock. Rolf bliver søsyg og går på toilettet, men da han kommer tilbage, er datteren forsvundet.

Fejl i DNA-register

Fem år senere møder vi igen Rolf, der efter tabet af sin datter er blevet skilt og nu er landbetjent i Nordjylland. Her møder han den unge politiassistent Neel (Olivia Joof) i forbindelse med en sag, der overraskende viser sig at afsløre en systemfejl i Rigspolitiets DNA-register. Fejlen går mange år tilbage og omfatter hundredvis af sager og fører til en genåbning af Minna-sagen, der aldrig blev opklaret. Nye spor forbinder sagen med et drab begået i Frankrig, og i samarbejde med den erfarne franske efterforsker Claire Bobain (Charlotte Rampling) tager Rolf tilbage til Polen for at finde ud af, hvad der egentlig skete dengang. Men Rolf har en skjult dagsorden: Han håber endelig at finde ud af, hvad der skete med hans egen datter.

Sporene krydses

Samtidig følger vi den unge polske pige Julita (Zofia Wichlacz), der er gravid og alene efter at have mistet sin forlovede i en trafikulykke. I forbindelse med fødslen søger hun hjælp på et kloster, men da nonnerne fortæller hende, at barnet er dødfødt, tror hun dem ikke. Og Julita begynder en desperat søgen efter sin datter. En søgen, der betyder, at Rolf og Julitas spor krydses.

Serie på otte afsnit

’DNA’ er på otte afsnit og er skrevet af Torleif Hoppe, der tidligere har været medforfatter af tv-serier som ’Forbrydelsen’, ’Den som dræber’ og ’Nikolaj og Julie’.

På rollelisten ses desuden Louise Mieritz, Trine Pallesen, Anders Heinrichsen, Sigurd Holmen Le Dous og Maria Erwolter m.fl.

Produceret til TV 2 Danmark og ARTE France af Nordisk Film Production A/S i samarbejde med French Kiss Pictures med støtte fra Public Service Puljen ved det Danske Filminstitut, Den Vestdanske Filmpulje, Nordisk Film & TV Fond og Creative Europe Media.