En kvindelig jurist med forbindelser til store dele af den danske underverden beslutter sig for at bryde med sit gamle miljø. Hun bliver muldvarp for en gruppe journalister, og med skjult kamera begynder hun at afsløre alt fra rockere til advokater og store erhvervsdrivende. Se den meget omtalte dokumentarserie i fem dele på TV 2 Play her:

Her kan du læse TV 2s pressemeddelelse om 'Den sorte svane'

Her kan du læse om TV 2 etiske overvejelser i forbindelse med dokumentaren

 

Program 1: Kontoret, hvor svindlere mødes

Amira er jurist og arbejder for de største bande- og rockergrupperinger i Danmark. Hun vil bryde med sit gamle miljø og bliver muldvarp for TV 2. Fra et kontor med skjulte kameraer rådgiver hun kriminelle i underverdenen, som viser sig at have forbindelser til toppen af samfundet.

 

Program 2: Expect No Mercy

Amira arbejder sig ind på Bandidosrockeren Fasar og får indsigt i omfattende svindel med forurenet jord, der har tråde til en århusiansk storentreprenør. Samtidig bliver hun introduceret til et højtdekoreret medlem af rockerklubbens ledelse.

 

Program 3: Vidnet, der ikke vil dø

Amira genoptager kontakten til en topadvokat, der stiller sig til rådighed, da Martin Malms hvidvaskmaskine løber ind i problemer. Samtidig holder hun linjen varm til Bandidosrockeren Fasar, der er taget til Pakistan for at håndtere et besværligt vidne i en drabssag.

 

Program 4: Malms skæbnedag

Amira bliver sat under maksimalt pres, da et konfliktfyldt møde med personer fra to forskellige rockergrupperinger finder sted på hendes kontor. Samtidig kæmper Martin Malm for at undgå at komme i fængsel.

 

Program 5: Maskefaldet

Amira bliver sat under maksimalt pres, da et konfliktfyldt møde med personer fra to forskellige rockergrupperinger finder sted på hendes kontor.