17-årige Anna og hendes mor, Eva, flytter under gådefulde omstændigheder fra Kina til en lille, dansk provinsby. Anna har indtil nu levet et rodløst liv med sin mor, som i jagten på nye oplevelser med skiftende mænd har efterladt et spor af forliste forhold rundt om i verden. Med årene har de to opbygget en dysfunktionel symbiose, hvor Evas dominerende adfærd har gjort Anna til en pleaser over for sin mor.

I et desperat forsøg på at passe ind i de uvante omgivelser træffer både Eva og Anna en række beslutninger, der sender dem på kollisionskurs med både loven og hinanden.

Se med på TV 2 Play fra 21. januar

Oprøret ulmer

De to flytter ind hos Evas bror, Christian, og hans to børn, Olivia og Louis. Eva har et anstrengt forhold til sin bror og har ikke fortalt, hvorfor hun og Anna pludselig forlod Kina. Hun kaster sig i stedet hovedkulds ud i et nyt forretningseventyr og indleder samtidig et flygtigt forhold til byens unge investor.

Anna længes efter at høre til og bliver hurtigt draget af en venneflok på gymnasiet. Oprørstrangen ulmer i hende, og i et forsøg på at komme med til fest hos 3.g’eren Carl beslutter Anna sig for at bryde ind i Christians dyrelægepraksis for at stjæle en flaske ketamin, som hun kan tage med til festen.

Gennem stofferne og festerne får Anna en plads i flokken. Hun fortsætter med at stjæle ketamin bag familiens ryg, og i takt med at Annas forelskelse i Carl vokser, eskalerer tingene mere og mere ud af kontrol.

Spørgsmålet er, hvor langt Anna er villig til at gå – i løsrivelsen fra sin mor, for kærligheden og for at finde sig selv.

’Dark Horse’ er en historie om identitet, forholdet mellem mor og datter og afhængighed - ikke kun til stoffer – men også afhængigheden mellem mennesker.

Men hvad skal der til for at frigøre sig fra de usynlige mønstre, som fastholder os og begrænser os i at blive dem, vi ønsker at være?

Se og download traileren til 'Dark Horse' her

Cast

I rollen som 17-årige Anna ses Josephine Højbjerg, der spiller over for Birgitte Hjort Sørensen i rollen som Eva. På rollelisten ses desuden Nina Rask, Mads Rømer, Viktor Hjelmsø, Bathsheba Pauline Joy Oghomi-Hansen, Youssef Wayne Hvidtfeldt, m.fl.

’Dark Horse’ er skrevet af Sara Isabella Jønsson, der også står bag manuskriptet til filmene ’Hvor kragerne vender’ og ’Ustyrlig’, samt medforfatter Mie Skjoldemose. Serien er instrueret af konceptuerende instruktør Karoline Lyngbye (’Superposition’) og instruktør Katrine Brocks (’Den Store Stilhed’) og produceret på produktionsselskabet Monolit Film.

’Dark Horse’ får premiere på TV 2 Play og TV 2 Echo søndag 21. januar.