Det er ti år siden, at 3.w. gik ud af gymnasiet og sidst var samlet. Nu er de inviteret til gymnasieunion, og den famøse fest bliver holdt på en lille ø. Men det er ikke alle, der glæder sig lige meget. Da festen hen på natten dør ud, og de fleste klassekammerater for længst har forladt øen, bliver seks tilbageværende gymnasievenner fanget og tvunget til at være i hinandens selskab, da øens eneste færge støder på grund.

Det er den perfekte setting for en reunion gone wrong, når gamle roller, intriger og romancer igen blusser op, og de seks gymnasievenner for alvor skal gøre op med deres fælles fortid. For hvem var de engang? Og hvem er de nu?

Det er med sommerfugle i maven, at klassens nørd og nu ph.d.-studerende My (Nouha Albrecht) møder op for at se sit gamle gymnasie-crush, Theis (Christopher Læssø), der var hendes gode ven og hele gymnasiets entertainer. Theis blev spået en lovende standup-karriere, men i dag arbejder han som lærervikar på en folkeskole og glæder sig til få sin gamle "scene" tilbage.

My overvejer at lave et move på Theis til reunion'en, der er bare et lille problem. Theis er stadig sammen med Josefine (Josefine Tvermoes), der var klassens leder og gymnasiets dronning. Mens Josefine har styr på karrieren, hænger parforholdet til Theis i en tynd tråd. Hun håber derfor, at gymnasie-reunion'en vil vække den gamle, selvsikre Theis, som hun engang blev forelsket i.

Ida (Sofie Jo Kaufmanas) har også glædet sig til at få vækket sin indre festabe igen. Hun er ti år efter gymnasiet gift og mor til to børn og trænger i den grad til at bryde med hverdagens trivialiteter, bleer og opkast. Ida ser sit snit til at starte en hurtig flirt med Sejer (Kasper Løfvall Stensbirk), der altid har prioriteret festen og det bekymringsløse liv. Han kommer fra en velhavende familie og arbejder i dag i en pseudo-stilling i sin fars virksomhed. Imens søger Konrad (Jesper Ole Feit Andersen) en ti år gammel undskyldning fra Theis, der gjorde hans tid i gymnasiet til et helvede.

Glæd dig til en tåkrummende, øjenhimlende, angstprovokerende og rørende serie på fem episoder af Claes Quaade med Peter Molde-Amelung som konceptuerende instruktør og Esben Tønnesen som episodeinstruktør. Serien er produceret af Mille Bjørke, Mastiff, og med Nikolaj Feifer som kreativ producer.