Du kan følge kærlighedseventyret her

I den nye sæson af 'Bachelorette' følger vi singlekvinderne Lissa og Sofie, når de dater 17 mænd i naturskønne Sri Lanka. Håbet er at finde kærligheden - og samme håb har de 17 mænd, som er rejst til Sri Lanka for at møde de to kvinder. Er den store og livslange kærlighed at finde i Sri Lanka for de to bachelorettes? Hvem af mændene vinder kvindernes hjerter? Petra Nagel er igen vært på programmet, og hendes håb er, at hun kan sende to nyforelskede par hjem til Danmark, når den allersidste rose er uddelt.
 
Fra 17 - til én?
'Bachelorette' er et realityprogram, hvor de to bachelorettes i 27 episoder tager på eventyrlige dates med de 17 mænd - både på singledates og gruppedates. Hver uge er der roseceremoni, hvor de to bachelorettes tilbyder en rose til de mænd, som de fortsat ønsker at date. Mændene kan takke ja eller nej til kvindernes roser, afhængigt af om de også fortsat ønsker at date dem. Efterhånden bliver feltet af mænd mindre og mindre, og til allersidst står Lissa og Sofie kun tilbage med de mænd, der skal kæmpe om den allersidste rose. 

- Sidste år var første gang, 'Bachelorette' rullede over skærmen. Vi er overvældede over den modtagelse, det fik, og vi glæder os derfor nu til at kunne præsentere endnu en sæson af et af landets mest populære reality- og datingformater. Igen i år leder to modige kvinder efter kærligheden, og jeg kan allerede love, at der bliver både spænding, underholdning og overraskende øjeblikke undervejs, siger underholdningsredaktør hos TV 2 Thomas Richardt Strøbech.

De 17 mænd
Mens mændene kæmper om kvindernes opmærksomhed, skal de bo sammen og leve side om side. De bliver både bedste venner, tætteste allierede og største konkurrenter. En balance, der ikke altid er lige harmonisk. De kommer til at dele både glæder og sorger, når de i et intenst forløb lærer både sig selv og de to kvinder bedre at kende. For jagten på kærligheden bliver langtfra nem, og den kræver mere af både mændene og kvinderne, end de selv aner.

Du kan læse mere om 'Bachelorette'-deltagerne her (de 17 mænd) og downloade portrætter af dem nedenfor.

Lissa Paustian (tv)

Lissa er 29 år og bor i København med sin lille hund, Max. Hun er opvokset i først Gladsaxe og så på Nørrebro, hvor hun stadig bor tæt på sine forældre.

Lissa er snart færdiguddannet journalist og er på nuværende tidspunkt journalistpraktikant på Politiken. Hun er ambitiøs og passioneret omkring sit fag og elsker også at være kreativ i sin fritid, hvor hun skriver eller producerer podcasts. Og så er Lissa glad for at være aktiv og nyder at træne, løbe og gå tur med sin hund. Hun er meget social og beskriver sig selv som samlingspunktet i sociale grupper og kan godt lide at planlægge sjove arrangementer, invitere på friskbagte boller og være vært for hyggelige middage. Det betyder meget for hende, at folk har det godt i hendes selskab, og hun elsker at få folk til at grine.

Lissa har været single i et års tid og er klar til at møde sin 'forhåbentligt sidste kærlighed', og hun drømmer om at finde en bedste ven, hun kan dele sin hverdag med og have det sjovt med:

- Jeg har ikke som sådan en bestemt type, jeg leder efter - jeg håber at møde en mand, som jeg kan opleve verden med, som kan være min bedste ven, og som jeg kan grine med - det er enormt vigtigt for mig, at jeg er i et forhold, hvor jeg kan grine, siger Lissa.

På sigt vil hun gerne stifte familie, men hun har bestemt ikke travlt med de planer endnu. Hun er klar på at rejse og opleve mere af verden først!

Bonusinfo om Lissa:
• Har boet i udlandet og arbejdet som stewardesse i fire år.
• Elsker at lave mad og være kreativ i køkkenet.
• I Lissas selskab er der aldrig akavet stilhed.
• Nyder at bruge byrummet og tager gerne ofte ud for at drikke et glas vin eller gå på museum.
• Elsker at synge med på musikken og siger aldrig nej til en omgang karaoke.

Sofie Martinusen

Sofie på 27 år er opvokset i en kærlig skilsmissefamilie i Odder, og hun beskriver sin barndom som meget tryg og fyldt med sjov. I dag bor hun i Aalborg, hvor hun studerer international virksomhedskommunikation på Aalborg Universitet, og hun har høje ambitioner for sin fremtid. Sofie drømmer om enten at drive sin egen virksomhed eller at arbejde med markedsføring for en international organisation.

Hvis Sofie skal beskrive sig selv, lægger hun vægt på humor og sjov, men hun er også meget loyal og god til at tale om følelser. For Sofie er kommunikation virkelig nøglen til et sundt forhold, og hun går op i, at hendes kommende kæreste har lyst til både at have det sjovt med hende, men også har lyst til at være sårbar og tale om stort og småt.

Sofie har været single i snart et år, og hun er et sted i sit liv, hvor hun føler, hun kan bidrage med en masse godt i et forhold, og hvor hun er helt klar til at dele hverdagen med en mand:

- Jeg er virkelig glad for min hverdag og mit liv, og nu er jeg klar til at finde en kæreste, der kan blive min bedste ven, siger Sofie.

Selvom Sofie bor i Aalborg på 13. etage med havudsigt, har hun ikke slået sig ned for altid. Hun er nemlig meget flytbar, og hun kan se sig selv bo alle mulige steder:

- Jeg kunne sagtens flytte for kærligheden. Jeg ved ikke, hvor mit liv tager mig hen. Jeg er generelt ret eventyrlysten, og jeg vil gerne finde en at dele de eventyr med.

Bonusinfo om Sofie:
• Sofie skifter hobbyer, som vinden blæser, og øver sig på alt fra guitarspil til abstrakt kunstmaling.
• Træner gerne flere gange om ugen.
• Elsker at gå tur ved stranden og få ro i sindet.
• Er bange for edderkopper.
• Kan ikke stå for en mand, der får hende til at grine.