Det har gået sin sejrsgang i hele verden siden 2002 i lande som USA, Sverige og England og er en international realitysucces. Nu kommer et af verdens største kærlighedsprogrammer for første gang på dansk, når TV 2 PLAY har premiere på 'Bachelor' tirsdag 25. maj.

18 danske kvinder, der alle drømmer om at møde den store kærlighed, tager afsted på en eventyrlig kærlighedsrejse til det smukke og romantiske græske øhav, hvor singlen Casper står klar til at tage imod dem sammen med Petra Nagel, der er vært på programmet. 

Dates og roseceremoni

I 24 programmer skal de 18 kvinder lære Casper bedre at kende, når de tager på eventyrlige dates, mens de hver især forsøger at finde ud af, om Casper er den helt store kærlighed for dem. Nogle af kvinderne tager på gruppedate med Casper, mens andre tager med ham på singledate.

Hver uge er der 'roseceremoni', hvor Petra Nagel spørger Casper, hvem af kvinderne han ønsker at lære bedre at kende og dermed tilbyde en rose. Kvinderne tager samtidig stilling til, om de vil modtage rosen fra Casper, for tror de stadig på, at Casper er den eneste ene for dem? Under hele forløbet bor kvinderne under samme tag i smukke omgivelser, hvor de lærer hinanden at kende - på godt og ondt.

For første gang i Danmark

Formatet, der har sin oprindelse i USA under navnet 'The Bachelor', blev modtaget med kyshånd af de kærlighedshungrende amerikanske seere for første gang i 2002. Siden har 35 lande verden over, blandt andet Australien, England, Ukraine og Frankrig, stået for 175 sæsoner og mere end 2.200 timers 'Bachelor'-programmer. Det er første gang, at 'Bachelor' kommer med danske deltagere, og at realityformatet premierer på TV 2 PLAY, er der en særlig grund til:

 - Vi har kæmpe ambitioner for TV 2 PLAY, og vi tror på, at kærligheden er størst af alt. Derfor passer det os perfekt at være de første i Danmark til at præsentere et af verdens største kærlighedsformater. TV 2 PLAY er i fornem fremgang, og derfor er det helt centralt, at vi bliver ved med at sikre, at TV 2 PLAY har nyt indhold til alle danskere året rundt. Vi glæder os utroligt meget til at smide denne overdådige kærlighedsbuffet afsted til de mange, der elsker reality, ægte følelser og kærlighed, og jeg tør godt love, at det bliver følsomt, dramatisk og temmelig magisk, siger Sune Roland, indholdschef for TV 2 PLAY og TV 2 ZULU.

Den danske bachelor

Casper Berthelsen er den eftertragtede danske bachelor, som de 18 kvinder møder i smukke omgivelser i Grækenland. Casper er 32 år og har været single i cirka fem år. Tiden er gået med at dyrke karrieren - han er uddannet officer og kaptajn i Flyvevåbnet og arbejder i dag som HR-partner i Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Derudover har han masteruddannelsen Master of Business Administration (MBA) fra Syddansk Universitet og er desuden uddannet som Militær Fysisk Træner, certificeret personlig træner og kostvejleder.