Adam og Jakob er brødre. Født ind i en verden af penge, narko, hierarki og magt.

Da den nyuddannede børsmægler Adam får en stressdiagnose og samtidig mister sin far, opsøger han sin fortid og sin fars aktiviteter i rockermiljøet. Adam bliver hurtigt opslugt i en verden af hurtig anerkendelse og højt adrenalinniveau, og det varer ikke længe, før hans ellers strukturerede liv blandes med personlige ambitioner og en sult efter magt. Han får hjælp af barndomsvennerne Simon og Oliver, men inden de ser sig om, står de over for indvandrerbander, rockere, politi og i sidste ende Adams egen bror.

Adams storebror, Jakob, har altid ønsket at gøre en forskel. Derfor har han brudt med familien og sine rødder for at søge ind i politiet, hvor han hurtigt bliver rekrutteret til politiets antinarkotika-enhed. Jakob får her for alvor chancen for at gøre en forskel. Gang på gang bliver Jakob konfronteret med sin fortid, og en indre kamp tvinger ham ud i en angstfuld søgen efter sit sande mål.

Milad Avaz debuterer som instruktør med ‘Alfa’, som han også har skrevet. Sammen med sine brødre, Misam og Mehdi Avaz, har han skabt en tv-serie i otte afsnit, der følger brødrene Adam og Jakobs kamp for at finde sig selv. Vil de holde fast i deres egen illusion om, hvem de er? Eller vil de give efter for deres sande natur?