Børnene i 'Årgang 20' fylder to år, og verden begynder at åbne sig for dem, mens forældrene på forskellige måder løser den samme opgave: At være familie.

Louie
I Lyngby i Storkøbenhavn bor Maria og Daniel. Sammen har de sønnen Louie, som fylder to år. Han er svær at komme i kontakt med, og som Louie vokser, bliver det tydeligt for dem, at han ikke har et sprog. Louie skal derfor udredes og får en diagnose. Maria og Daniel havde forestillet sig et andet familieliv end det, de nu skal til at leve. De får hjælp til at klare det, og drømmen om en større familie har de fortsat, men det er ikke uden bekymringer for fremtiden.

Asmus
På det naturskønne Als er der mange planer, men for få timer. Lena fokuserer på det nære, mens Mads prøver at kombinere familielivet med ønsker om karrierespring, politisk indflydelse og mere end en håndfuld forskellige hobbies. Lige som de øvrige familier må de også forholde sig til stigende priser og en usikker verden. En virkelighed, de må tale med børnene Asmus og Malthe om.

Solvej
På Djursland er familien også påvirket af krigen i Ukraine. Maria har forberedt sig, hvis det værst tænkelige skulle ske, og det involverer blandt andet kælderen under Nikolajs restaurant. Heldigvis er det glædelige begivenheder, der fylder, og datteren Solvej kan for første gang sige hej til sin lillesøster. Det er dog ikke altid lige nemt at gå fra tre til fire.

Ayasofia
Lisbeth og Christian bor i Espergærde i Nordsjælland. Efter nogle år med familieforøgelse, hvor Ayasofia kom til, og jobskifte ser Christian frem til et roligt år, men sådan går det ikke - Lisbeth har andre planer. Fælles er de dog om at ville være den bedste udgave af dem selv - både hver for sig og fælles, så de tager hul på en række ærlige snakke og går konkret til værks for skønheden.