11-04 2024, Kl. 00.40: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
11-04 2024, Kl. 00.40: Programmet fik ændret sin(e) billede(r)
17-04 2024, Kl. 08.34: Programmet fik ændret sin slaglinje
17-04 2024, Kl. 08.34: Programmet fik skiftet titel
17-04 2024, Kl. 08.34: Programmet fik ændret sin(e) billede(r)
17-04 2024, Kl. 08.34: Programmet fik ændret sin beskrivelse
Martha er god til at røre i gryderne på 'Badehotellet', men kan skuespilleren Ena Spottag lave mad i den virkelige verden? Det vil vise sig, når hun sammen med Mia Helene Højgaard besøger badehotellets kokkeskole, hvor dagens menu står på kaninragout og vandbakkelser.
17-04 2024, Kl. 00.38: Nyt program
18-04 2024, Kl. 00.40: Nyt program
23-04 2024, Kl. 00.39: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
Havedesigner Stig Lauritsen tager til Espergærde, hvor Anette og Martin ikke kan overskue haven til deres nyerhvervede villa. Den er meget stor og præget af stedsegrønne træer og buske, og parret mangler vejledning til at få en harmonisk og rar have frem fra alt det grønne virvar. De indrømmer, at de ikke ved meget om havearbejde, og det gamle haveskur i hjørnet har de helt afskrevet, for det er fyldt med edderkopper og kryb. Men Stig Lauritsen har en plan om at omdanne skuret til et fortællerhus til parrets seks måneder gamle søn, og hans havetegning byder også på fældning af træer, anlæggelse af en dufthave og lidt inspiration fra engelske parker.
17-04 2024, Kl. 00.38: Nyt program
18-04 2024, Kl. 00.40: Nyt program
23-04 2024, Kl. 00.39: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
I Gundsømagle mangler Karin, Michel og deres fire børn plads i haven. Den er kun på 300 kvadratmeter, og familien har mange forskellige ønsker til, hvordan det udendørs pladsproblem klares. Havedesigner Stig Lauritsen løser opgaven ved at dele haven op i mindre afdelinger med et fælles samlingspunkt, en frugthave, ny inspiration i staudebedet og en oval plæne. Han finder idéer i et gammelt håndværk og forbedrer familiens udsigt til den lokale sø. Og så lader Stig Lauritsen sin havetegning inspirere af tre velsmagende stikord: Appelsin, chokolade og banan.