Vind et hus i "Bingo Banko" på TV 2

”Bingo Banko” er tilbage på TV 2 fra 11. september – og hovedpræmien i det direkte bingoshow er et hus.

Jacob Wilson og Simon Talbot - nykårne som "årets tv-talenter" - er klar til en ny sæson af "Bingo Banko. (Foto: Gudmund Thai / TV 2)


TV 2 er klar er til at give seerne en fest i fjernsynet hver lørdag aften. Hovedpræmien i det populære underholdningsprogram er intet mindre end et spritnyt hus, som kan vindes på fuld plade - direkte fra sofaen.

- ”Bingo Banko” kom i foråret rullende - højtråbende, legesygt og i utroligt godt humør - og gav os et helt nyt bud på, hvad tv-underholdning også kan være. Med flere millioner printede plader hver lørdag er der grund til at tro, at mange tusinde danske familier hellere end gerne vil spille ”Bingo Banko” med hinanden og med TV 2 igen lørdag aften, siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen, og fortsætter:

Recepten mellem stand-up, vilde stunts, skæve vinkler og fede præmier er det perfekte set-up, når der skal hygges i familien Danmark. Så ”Bingo Banko” skyder vores familielørdage i gang igen, og det kommer helt sikkert til at larme.

Kåret til årets tv-talenter
Også værterne Simon Talbot og Jacob Wilson, der netop er kåret som årets tv-talenter ved den store TvFestival, ser frem til at ryste talposen endnu en gang:

- Vi glæder os til at skulle uddele præmier og gøre en masse mennesker glade. Men det er da klart, at når man står i fjerde sals højde på taget i færd med at smide en sæk med 3500 knaldperler ud – ja, så hygger man sig altså også rimelig meget, siger en forventningsfuld Jacob Wilson.

Sammen med makkeren Simon Talbot lover han, at der i denne sæson er endnu flere og sjovere præmier til hele familien.

Foruden huset kan seerne blandt andet vinde for 25.000 kroners ophold på danske slotte, masser af rejser, luksussviptur til Oslo, en jordemoder til en hjemmefødsel, havepavilloner, malerhjælp, mekanikerhjælp, advokathjælp, 365 par sokker, så der er et par til hver dag året rundt, masser af fede præmier til børnene og mange, mange flere skønne og skøre præmier.

Spilleplader til ”Bingo Banko” kan printes gratis ud på bingobanko.tv2.dk, og det er også her, man finder yderligere information om spillet.

Se "Bingo Banko"-traileren her.

Der er fest i dit fjernsyn – hver lørdag på TV 2 – fra 11. september klokken 20.00.