Verdensklassehåndbold på TV 2

I weekenden spilles der semifinaler, bronzekamp og finale i GF World Cup. Alle fire kampe vises direkte på TV 2.


Danmark fik en forrygende start på GF World Cup med sejr over Frankrigs vice-verdensmestre, så forhåbentlig er de danske håndboldkvinder et af de fire hold, der lørdag skal spille semifinale direkte på TV 2.

Semifinalerne spilles kl. 14.15 og 16.15, og TV 2|SPORTEN stiller i stærkeste opstilling. Stine Bjerre Jørgensen er studievært i NRGI Arena, hvor hun har tidligere landsholdsspiller Susan Andersen med som ekspert.

I kommentatorboksen sidder Christian Thelin og Bent Nyegaard klar til at guide seerne igennem kampene. Også søndag hvor der spilles bronzekamp og finale.

Men inden weekendens semifinaler gælder det de to sidste gruppekampe mod Ungarn og Tyskland. To kampe, der kan ses direkte på TV 2 SPORT onsdag og torsdag kl. 20.00.

Første af to højdepunkter
For de danske håndboldkvinder er GF World Cup det første af årets to højdepunkter. Til december spilles EM på hjemmebane - og på TV 2 - og derfor er landstræner Jan Pytlick glad for den hårde modstand i weekendens World Cup.

- Alle tre hold er blevet forstærket med store profiler siden sidste år. Hos Frankrig er Sophie Herbrecht tilbage, Grit Jurack bomber igen for Tyskland og Anita Görbicz stiller atter op for Ungarn. Alle tre hold virker rigtigt stærke i år, så det er perfekt, at vi matches på det niveau inden EM, siger Jan Pytlick.