Varieret påske på TV 2

TV 2 har bl.a. dansk tv-premiere på familiefilmen "Tempelriddernes skat III". Og så byder påsken på flere film, underholdning, Zirkus, "Bingo Banko", portrætprogram og "Station 2".

Christian Heldbo Wienberg som Nis, Nicklas Svale Andersen som Mathias, Julie Grundtvig Wester som Katrine og Frederikke Thomassen som Fie,i den danske familiefilm "Tempelriddernes skat III" fra 2008.


Påsken på TV 2 byder traditionen tro på en lang række film til børn og unge samt film og underholdning til hele familien - og så har TV 2 prioriteret fortsat at sende mange nyhedsudsendelser samt "Go' morgen Danmark" og "Go' aften Danmark" hele påsken.

I den sene aftenflade byder TV 2 på fremragende spændingsfilm som "A History of Violence" med bl.a. Viggo Mortensen, "Out of Time" med bl.a. Denzel Washington og "The Usual Suspects" med bl.a. Kevin Spacey og Gabriel Byrne.

Tempelriddernes skat III
Blandt TV 2s filmtilbud til familien er den danske tv-premiere på "Tempelriddernes skat III" fra 2008, hvor fire danske børn kaster sig ud i en farlig jagt på de tyve, som på ferieøen Malta har stjålet den kostbare og sagnomspundne Slangekrone.

Filmen, der er den tredje i den populære filmserie, er instrueret af Giacomo Campeotto, der også har lavet "Møgunger", "Tempelriddernes skat II" og "Storm". Det er igen de fire unge skuespillere Julie Grundtvig Wester, Nicklas Svale Andersen, Christian Heldbo Wienberg og Frederikke Thomassen, som skal opklare mysterier og bekæmpe onde kræfter.

Ifølge legenden overlevede apostelen Paulus på mirakuløs vis et skibbrud ud for øen Maltas kyst. Han konverterede øens beboere til kristendommen, og som tak modtog han den kostbare Slangekrone som et symbol på deres hengivenhed. Fra Malta har tempel- og korsriddere gennem historien rejst verden rundt, og øen er den vigtigste base for tempelridderne. Øens historie bygger på sværd, skjolde og ridder-mytologi, og derfor er det også på Malta, den værdifulde Slangekrone hører hjemme.

Julie Grundtvig Wester som Katrine i "Tempelriddernes skat III".

Hemmelig ceremoni
Den eventyrlige film begynder, da Christian (Peter Gilsfort), der er dansk stormester for Tempelridderne, rejser til Malta for at levere den kostbare Slangekrone tilbage til Den maltesiske Ridderorden, og med på turen er hans unge datter Katrine og hendes tre bedste venner, Nis, Mathias og Fie.

Inden Christian ved en hemmelig ceremoni skal aflevere Slangekronen til den Maltesiske Ridder-orden, tager han på et lille krydstogt sammen med Katrines mor og overlader børnene til rejsebureauets fremragende og meget omsorgsfulde guide, Jens (Mick Øgendahl).

Det skulle han ikke have gjort, for han har givet Katrine ansvaret for Slangekronen, og da hun er lidt uforsigtig, havner Slangekronen i de forkerte hænder.

Jess Ingerslev som den skøre Onkel Anders, Anders Lund Madsen som postbud og Niels Olsen som far i "Far til fire - i stor stil". (Foto. Ole Kragh-Jacobsen/TV 2

Flere film og underholdningstilbud
Blandt påskens øvrige film og underholdningstilbud er den danske film fra 2006 "Far til fire - i stor stil" med bl.a. Niels Olsen, Jess In-gerslev, Anette Støvelbæk og Sofie Stougaard i voksenrollerne.

I filmen skærtorsdag får Onkel Anders (Jess Inger-slev) brev om, at han har arvet et slot på Fyn, men ved ankomsten til slottet viser det sig, at Onkel Anders ikke er enearving. Den storsnudede familie von Grissenfeldt har også ret til slottet, og ifølge testamentet må de to familier dyste for at afgøre, hvem der skal have slottet.

Samme aften sendes også underholdningsshowet "Zirkus Nemo - nu igen" fra Søren Østergaards unikke arena, der byder på opvisning i internationalt artisteri, menneskelige katastrofer, levende dyr og overraskelser, der overgår enhver fantasi.

Langfredag sender TV 2 bl.a. underholdning, comedy og talkshow i programmerne "Den nøgne sandhed", "Live fra Bremen" og "Aloha!".

Lørdag aften er der "Bingo Banko" samt familiefilmen "Tempelriddernes Skat III" på programmet, og søndag aften efterfølges sæsonpremieren på "Stjernetræf" af thrilleren "Blackout" med bl.a. Ashley Judd, Samuel L. Jackson og Andy Garcia.

2. påskedag sender TV 2 det nye portrætprogram "Gitte Nielsen - hele historien" samt nye afsnit af "Station 2 Special", der denne gang følger britiske politihunde på natpatrulje, og af "Station 2 Patrulje" om politiarbejde på danske øer.

Også påskens eftermiddage byder på en række danske familie film, bl.a. Eddie Murphy-filmene "Boomerang" og "Coming to America", komedien "Drømmekandidaten", dramaet "Baby", den romantiske komedie "Return to Me" og musical-komedien "Chicago".