Værtsrokade på TV 2 og NEWS

Poul Erik Skammelsen og Rasmus Tantholdt får nye job i januar.

Poul Erik Skammelsen og Rasmus Tantholdt får nye job i januar. (Foto: TV 2)

Poul Erik Skammelsen og Rasmus Tantholdt får nye job i januar. Poul Erik Skammelsen skal være vært på TV 2 NEWS' udenrigsmagasin "Ellemann|Lykketoft", mens Rasmus Tantholdt overtager magasinprogrammet "Dags Dato" på TV 2.

Fra fredag 25. januar skal Poul Erik Skammelsen holde styr på de to tidligere udenrigsministre Uffe Ellemann-Jensen og Mogens Lykketoft på TV 2 NEWS, og det er en vært med et stort udenrigspolitisk bagkatalog, der er klar til opgaven. Poul Erik Skammelsen har været korrespondent i Prag, Moskva og Washington, han har været vært og medredaktør på "Dags Dato" og "Dags Dato Special" siden 2002 og vært på TV 2 NEWS siden 2006, hvor han i efteråret også lavede magasinet "Den næste præsident".

- Jeg har beskæftiget mig med verdens begivenheder hele mit journalistiske liv. Ellemann og Lykketoft giver med deres særlige indblik fra magtens korridorer og analyser et bud på, hvorfor tingene sker, og hvad de betyder. Jeg glæder mig til at være en del af den diskussion, siger Poul Erik Skammelsen, der fortsætter som nyhedsvært på TV 2 NEWS og fremskudt vært ved specielle begivenheder, blandt andet skal han til USA og dække indsættelsen af præsident Obama 21. januar.

Tantholdt til "Dags Dato"
Rasmus Tantholdt bliver ny vært på magasinprogrammet "Dags Dato" – første gang mandag 28. januar. Fremover bliver programmerne introduceret fra et sted ude i verden med relevans til emnet, og lige nu befinder Rasmus Tantholdt sig i Mexico i forbindelse med et program om narkokriminalitet.

- Efter at jeg udelukkende har jagtet nyheder rundt om i verden de seneste mange år, er det et kæmpe privilegium, at jeg nu får lov til at beskæftige mig med dokumentaren. Jeg synes også, at det klæder TV 2s hovedkanal at vise dokumentarudsendelser af denne type, og jeg er enormt glad for, at jeg kan være med til at bidrage til det, siger Rasmus Tantholdt fra Mexico.

Seerne kan møde Rasmus Tantholdt i hans "normale" job som korrespondent på TV 2 torsdag 17. januar, når der er premiere på en ny sæson af "Korrespondenterne". Et job, som han i øvrigt fortsætter med sideløbende med værtsjobbet på "Dags Dato".