TV 2|NYHEDERNE og TV 2 NEWS flytter til Bornholm

TV 2|NYHEDERNE og NEWS dækker det politiske folkemøde på solskinsøen massivt i fire dage fra på torsdag.

Mikkel Hertz, kanalchef på TV 2 NEWS. (Foto: Miklos Szabo/TV 2)


Fra torsdag 14. til søndag 17. juni er der politisk folkemøde på Bornholm, og danskerne kan følge de mange debatter under åben himmel på både TV 2 og NEWS.

Fra på torsdag 14. juni rykker den politiske debat i Danmark udendørs, når der er folkemøde i Allinge på Bornholm. TV 2|NYHEDERNE og NEWS flytter med til solskinsøen og dækker begivenheden massivt i de fire dage.

- På NEWS elsker vi en god politisk debat, så når politikerne rykker til Bornholm, gør vi det naturligvis også, siger Mikkel Hertz, kanalchef på TV 2 NEWS.

TV 2 og NEWSs politiske kommentator og analytiker Henrik Qvortrup tager sammen med Lotte Mejlhede, Jens Gaardbo og Cecilie Beck til Bornholm, hvor det stærke reporterhold, udover at dække debatterne og talerne, også vil interviewe en lang række deltagere på det, der kaldes "Danmarks festival om samfundets muligheder og udfordringer".

- Folkemødet er en stor begivenhed, en form for fixpunkt i den politiske debat, og vi glæder os meget til at være til stede og sende derfra, siger Henrik Qvortrup.

Interview med partilederne
Henrik Qvortrup interviewer i løbet af de fire dage alle partilederne, ligesom der er interviews med andre politikere, kommentatorer og deltagere i øvrigt. Cecilie Beck er med fra Bornholm som vært på 19-NYHEDERNE.

Folkemødet i Allinge er et samlingspunkt for politikere, borgere, erhvervsfolk og organisationer under uformelle former, og formålet er at udvikle demokratiet og rykke debatten uden for Folketingssalen. Og har man ikke selv mulighed for at være til stede på Bornholm, er der altså rig mulighed for at følge med på TV 2|NYHEDERNE og på TV 2 NEWS.