TV 2-værter er klar til årets største øjeblikke i Operaen

Cecilie Frøkjær, Divya Das og Morten Ankerdal er værter ved årskavalkaden "TV 2 013: De største øjeblikke" i Operaen i København.

Cecilie Frøkjær, Morten Ankerdal og Divya Das er værter ved TV 2s årskavalkade. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

TV 2 inviterer danskerne til et festligt og storslået tilbageblik på året, der gik, når de tre værter, Cecilie Frøkjær, Divya Das og Morten Ankerdal, præsenterer et fyrværkeri af musik, gæster og tv-momenter i Operaen i showet "TV 2 013: De største øjeblikke". Her vil de se tilbage på et år, der har budt på fantastiske begivenheder - på godt og ondt. Showet optages tirsdag 17. december og vises senere i december på TV 2.

- Det bliver med garanti et gensyn, der vil røre danskerne, for det har været et spændende år, som har budt på alt fra politiske op- og nedture, store ødelæggelser i verden, en fantastisk dansk sommer og store sportspræstationer. Vi favner det hele, og det gør vores tre værter også. De er hver især stærke på lige præcis deres område, og vi glæder os sammen med dem og danskerne til at genopleve året i den smukke sal og til at præsentere et meget flot program, siger TV 2s event- og udviklingschef, Ulla Pors Nielsen.

Mod, der inspirerer
Det er tredje gang, TV 2 optager årskavalkaden i Operaen i København, og også i år vil der være spændende gæster blandt publikum og på scenen - gæster, som i den grad har sat deres aftryk i et begivenhedsrigt år med handlinger, der har krævet et særligt mod. Derudover vil der være masser af god musikalsk underholdning med årets største danske musiknavne, som blandt andre Nik & Jay, Burhan G, Marie Key, Panamah, Shaka Loveless og L.I.G.A.

"TV 2 013: De største øjeblikke" optages i Operaen tirsdag 17. december og vises på TV 2 i slutningen af december.