TV 2 udnævner ny NET-chef

Anders Refnov vender tilbage til TV 2 – ”Han er den største ’rising star’ på det digitale område i Danmark lige nu”, siger programdirektør Palle Strøm.

Anders Refnov vender tilbage til TV 2 som ny NET-chef.

1. december tiltræder Anders Refnov stillingen som chef for TV 2 NET og skal dermed stå i spidsen for TV 2s afdeling for digitalt indhold. Det vil bl.a. sige tv2.dk, TV 2 Play og mobile enheder.

40-årige Anders Refnov kommer fra en stilling som redaktionschef på Ekstra Bladet TV, men er ikke et ukendt ansigt på TV 2. Fra 1999 var han reporter på TV 2|NYHEDERNE og fra 2001 på finansredaktionen, som han var med til at etablere, og som han – efter en afstikker til Roskilde Universitet som lektor i journalistik – i 2007-2008 var souschef for. 

- Siden jeg selv var med til at starte TV 2|FINANS på tv og net, har jeg været trofast bruger af tv2.dk. Jeg glæder mig til at vende tilbage til TV 2 og er sikker på, at vi sammen – på tv2.dk – har potentialet til at styrke TV 2s position på net, mobil og tablets, siger Anders Refnov.

De digitale aktiviteter er en vigtig del af TV 2s koncernstrategi. TV 2 Play, som gik i luften maj 2012, er et udtryk for TV 2s satsning på tv på nettet, mens tv2.dk i den kommende tid under Anders Refnovs ledelse vil styrke sit særpræg og være til stede dér, hvor danskerne er – derhjemme, på jobbet eller på farten – og på alle deres skærme.

- Anders Refnov er mine øjne den største rising star på det digitale område i Danmark lige nu. Han kommer med en enorm energi og viden, og så er han en rigtig TV 2-mand. Oven i det er han det, man kalder et click-monster med helt særlig ekspertise inden for videovisninger, som er en af de vigtigste kompetencer i fremtidens digitale verden. Anders er tilbage på holdet, denne gang i spidsen for det digitale mandskab – og det kommer til at rykke, siger TV 2s programdirektør, Palle Strøm.