TV 2 tager dig tættere på dit valg

Kommunalvalget på TV 2 tager seerne tættere på deres valg dér, hvor de bor, og det begynder allerede mandag 2. november.

Tirsdag 17. november er der kommunalvalg, og de nye, politiske hold i 98 kommuner og fem regionsråd bliver sat. Men allerede fra mandag 2. november kan TV 2s seere varme op til valget, når de otte regionale stationer får udvidet sendetid og sætter fokus på lokale sager og kandidater.

Fra mandag til torsdag i de to uger op til valget 17. november tager TV 2 og de otte regioner, TV SYD, TV 2/FYN, TV2 ØST, TV2/NORD, TV 2/ Lorry, TV/MIDT-VEST, TV 2 | ØSTJYLLAND og TV 2/BORNHOLM, seerne tættere på valget i en time klokken 19.30-20.30.

Desuden udvides regionernes udsendelse klokken 22.20 fra 10 til 25 minutter, hvor der også er fokus på det kommende valg.

På NEWS starter valgdækningen mandag 9. november med et 40 minutters valgprogram fra klokken 16.15, og det sendes på alle hverdage frem til tirsdag 17. november.

På både TV 2 og NEWS er NEWS XPRES-bussen en meget synlig og central del af valgdækningen. Bussen kører i ugerne op til valget rundt i hele landet og fanger hver dag en lokal debat.

- På TV 2 vil vi bruge alle vore medier og samarbejdspartnere for at lave den bedste og mest nære dækning af det kommende kommunalvalg, siger TV 2s nyhedschef, Michael Dyrby, og tilføjer:

- Vores valgbus vil komme over hele landet og lave debat på TV 2, TV 2 News og tv2.dk. Regionerne vil bringe hvert et lokalt emne og hver en kandidat direkte ind i seernes stuer.

Dagen før valget, mandag 16. november, skrues der endnu mere op for den lokale valgdækning, når regionerne sender klokken 19.30-21.05, og på selve valgdagen står det meste af aftenen på TV 2 naturligvis også i regionernes tegn med en massiv dækning af stemmeoptællingen, kommentarer, nyheder og reaktioner.

Seerne får reportager fra stemmelokalerne og dugfriske valgresultater, og aftenen igennem er der lokale politikere og kommentatorer i studierne.

Dagen efter valget, onsdag 18. november, når stemmerne er talt op, bliver den regionale valgdækning en del af morgenfladen med regionale nyheder klokken 7.10, 8.10, 9.15 og 10.05 og igen klokken 17.30 og 18.15.

Læs mere om dækningen i de otte regioner her.