TV 2 sender fra William og Kates besøg i Danmark

Onsdag 2. november kommer det britiske royale par til København og mødes med det danske kronprinspar.

Prins William og hertuginde Kate. (Foto: Scanpix / TV 2)


Natasja Crone og Ulla Terkelsen er værter, når TV 2 onsdag 2. november dækker prins William og hertuginde Kates første besøg i Danmark. Det britiske royale par er inviteret af UNICEFs nødhjælpsdivision i København.

William og Kate, der blev gift i april i år, skal sammen med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary besøge UNICEFs Supply Division center i København og pakke nødhjælpskasser til de hungersramte områder i Østafrika.

Kronprinsesse Mary var selv på Afrikas Horn i august i forbindelse med landsindsamlingen "Afrika Nu".

Forud for besøget hos UNICEF er kronprinsparret vært ved en frokost på Amalienborg, hvor de to par får lejlighed til at tale under private forhold.

Det danske kronprinspar. (Foto: Linda Henriksen / Scanpix / TV 2)


"Kongeligt topmøde"
Ud over Natasja Crone og Ulla Terkelsen er Rasmus Tantholdt, Anna Gaarslev og Winnie Laursen klar til rapportere fra det, man næsten kunne kalde et kongeligt topmøde.

- Kongelige gæster fra udlandet er altid godt tv, men dette besøg er ekstra interessant. Det handler om parrenes engagement i hjælpearbejdet for sultkatastrofen i Afrika, som vi som tv-station også er optagede af, og som danskerne har samlet 110 mio. kroner ind til, siger Ulla Pors Nielsen, TV 2s event-  og udviklingschef.

Transmissionen fra UNICEF begynder kl. 14, og TV 2 sender frem til kl. 16.30.