TV 2 og Børsen stopper finanssamarbejdet

TV 2 og TV 2 NEWS vil udvide og udvikle finansdækningen, men det bliver uden dagbladet Børsen som samarbejdspartner.

TV 2s nyhedsdirektør, Michael Dyrby. (Miklos Szabo / TV 2)


TV 2 og TV 2 NEWS vil i 2011 udvide den finansdækning, som har været så betydningsfuld for NEWS’ voksende popularitet og gode omdømme. Det kommer dog ikke til at ske sammen med dagbladet Børsen, som ellers har været TV 2s faste samarbejdspartner på finans- og erhvervsområdet i mere end ti år.

- Det har været et fantastisk og banebrydende samarbejde mellem TV 2|NYHE-DERNE og Børsen. To unikke mediehuse, der i fællesskab satte fokus på erhvervslivet i de elektroniske medier. I første omgang på hovedkanalen og nettet, senere på TV 2 NEWS. Vi udviklede i fællesskab den nye elektroniske og digitale måde at formidle daglige nyheder fra og om erhvervslivet, siger
TV 2s nyhedsdirektør, Michael Dyrby, og fortsætter:

- Da vi mødtes for at forme en ny fremtid, var det klart, at TV 2 og Børsen ville i to forskellige retninger. TV 2 ønsker at udvide og udvikle samarbejdet – ikke mindst på TV 2 NEWS, som i endnu højere grad skal være stedet, hvor erhvervslivet og erhvervslivets chefer mødes. Børsen ville en anden retning, og på den baggrund er det naturligt, at vi går hver til sit.

TV 2 NEWS vil løbende udvikle erhvervs- og finansdækningen og vil inden længe også begynde at sende finansnyheder mellem klokken 06.00 og klokken 07.00.

Samarbejdet slutter pr. 1. februar 2011.