TV 2 NEWS stiger på bussen i København

TV 2 NEWS har indgået aftale om levering af nyheder på skærme i Arrivas busser i København. NEWS styrker dermed positionen som danskernes primære nyhedsformidler i det offentlige rum.

Poul Erik Skammelsen og Lotte Mejlhede i TV 2 NEWS-studiet. (Arkivfoto: Ebbe Rosendahl / TV 2)


TV 2 har indgået en aftale med Arriva Danmark A/S om at levere nyheder fra TV 2 NEWS til de mange passagerer i selskabets busser i hovedstadsområdet. Inden for få dage og uger vil skærme i cirka 250 Arriva-busser dermed give kunderne aktuelle nyheder fra ind- og udland og trafikinformation, vejrudsigter mv.

De første knap 600 skærme er i drift allerede fra i dag, mens yderligere godt 150 skærme vil blive løbende monteret og være klar senest 1. juni. Arrivas busser transporterer hvert år op imod 70 millioner passagerer i hovedstadsområdet.

Kanalchef Mikkel Hertz, TV 2 NEWS. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)

- Allerede i dag er TV 2 NEWS danskernes primære nyheds-formidler i det offentlige rum, og med den store aftale med Arriva udvider NEWS antallet af daglige kontakter med danskerne meget betydeligt, siger Mikkel Hertz, kanalchef for TV 2 NEWS.

Godt samarbejde
Også salgsdirektør Alexander Nørgaard-Madsen, TV 2|KanalSalg, glæder sig over aftalen og det gode samarbejde med Arriva.

- Aftalen er til gavn for både passagerer, for Arriva og for TV 2 NEWS som Danmarks store nyhedskanal. Skærmene i Arrivas buslinjer giver topnyheder i billeder og tekst, men uden lyd. Samtidig kan passagererne få de seneste trafikinformationer fra Arriva, så oplysningerne på skærmene kan være til gavn for så mange danskere som muligt, siger Alexander Nørgaard-Madsen.

Commercial manager Jonas Permin fra Arriva Danmark.


En endnu bedre rejseoplevelse
For Arriva skal aftalen med TV 2 NEWS være med til at give buspassagererne en endnu bedre rejseoplevelse.

- Det skal være en god oplevelse at tage bussen i København, og vi tror, at nyhederne fra TV 2 NEWS vil være med til at gøre rejsen lidt bedre for vores passagerer. Vi har dog også sikret os, at der ikke vises meget voldsomme billeder på skærmen, så bussen stadig er et trygt sted at være. Vi glæder os til at give busturen en ekstra dimension, siger commercial manager Jonas Permin fra Arriva Danmark.

TV 2 NEWS er allerede tilgængelig i det offentlige rum i f.eks. de københavnske S-tog, i Arrivas tog i Jylland, hos Nordjyske Jernbaner, Færgerne Mols-Linien, hos FynBus' regionalbusser og på rute 330E i København.

NEWS-indslag kan også ses hos en række jyske busselskaber, f.eks. Skive bybusser, rutebusser i Herning-Ikast-Brande, Hjørring bybusser og X bus. Sidstnævnte selskab kører ruter mellem en lang række jyske byer - fra Frederikshavn i nord, Lemvig, Ringkøbing og Esbjerg i vest, Sønderborg i syd og Århus og Odder i øst.