TV 2 NEWS i S-togene fra 1. februar

TV 2 indgår aftale om levering af nyheder til S-togene og styrker dermed positionen som danskernes primære nyhedsformidler i det offentlige rum.

Kanalchef Mikkel Hertz, TV 2 NEWS. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)


TV 2 har indgået en aftale med DSB og Commute Media, der står bag indholdet til DSBs infoskærme, om at levere nyheder til DSB’s mange S-togspassagerer. TV 2 NEWS er i forvejen til stede på DSB’s infoskærme på en række stationer samt i udvalgte busser og tog. TV 2 NEWS er også på skærmen i flere kommuner, skoler, tankstationer samt en række butikker over hele landet.

- TV 2 NEWS er nu danskernes primære nyhedsformidler i det offentlige rum, og dermed har vi nået et vigtigt strategisk mål. Det betyder rigtig meget for os også at komme ud i S-togene, hvor masser af mennesker i hovedstads-området dagligt pendler til og fra arbejde, siger Mikkel Hertz, kanalchef for TV 2 NEWS.

Aftalen med Commute Media betyder, at TV 2 NEWS foretager en redaktionel oprustning, så infoskærmene i togene og rundt omkring i hele landet nu opdateres med flere nyheder, sport, finans og vejr hele døgnet rundt alle ugens dage. Det er udvalgte nyheder fra TV 2 NEWS, der kan ses i S-togene med 10 indslag af ca. 30 sekunder, der vises i rotation med andre indslag.

Alexander Nørgaard-Madsen, TV 2 | KanalSalg. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)

- Aftalen med DSB er en vigtig brik i arbejdet med at få TV 2 NEWS ud på alle relevante platforme i det offentlige rum. Med denne aftale giver tilstedeværelsen af TV 2 NEWS i det offentlige rum os mere end 100 mio. eksponeringer per år, siger salgsdirektør Alexander Nørgaard-Madsen, TV 2 | Kanal-Salg, der står bag aftalen med Commute Media.

TV 2 NEWS i S-togene vises med billeder og tekst, men uden lyd.

- Det har været afgørende for både DSB og TV 2, at TV 2 NEWS kan vises uden lyd og stadigvæk give S-togspassagerne en god oplevelse – både de, der kigger på skær-mene, og de S-togspassagerer, som bruger turen til at læse, høre podcasts etc., siger Alexander Nørgaard-Madsen.

På sigt arbejdes der på at kunne tilbyde individuel lyd på TV 2 NEWS i S-togene f.eks. via mobilen.

Aftalen med DSB og Commute Media er gældende fra 1. februar 2011.