TV 2 hylder hverdagens helte

Ida Wohlert og Pelle Hvenegaard er værter, når TV 2 med underholdningsshowet ”Helte Galla 2011” hylder de almindelige danskere, der gør en forskel for andre.


Du kender måske selv en. En hverdagens helt. Organdonoren, rollemodellen, mønsterbryderen. En, der uselvisk har reddet liv, inspireret eller ofret sig. Nu siger TV 2 tak.

Til Danmarks modigste mennesker og deres bedrifter. Til de helt almindelige danskere, der for alvor gør en forskel for andre.

Det sker med et brag af et hyldestshow, ”Helte Galla 2011”, hvor værterne Ida Wohlert og Pelle Hvenegaard byder på masser af gribende fortællinger, rørende øjeblikke og inspirerende forbilleder. Mød f.eks. Britta, der har reddet kollegaen Jonas’ liv. Han havde brug for en ny nyre – og hun donerede sin ene nyre til ham. Nu inspirerer Britta også andre til at tage stilling, og derfor skal hun hyldes denne festlige aften.

- Vi danskere har ikke stor tradition for at hylde helte, men det er ikke fordi, de ikke findes. Det gør de. Overalt støder vi på mennesker, der gør en forskel. Det kan være dem, der passer på vores børn, drager i krig eller en tilfældig, der pludselig redder en andens liv. De virkelige heltegerninger venter lige om hjørnet og bliver udøvet af helt almindelige mennesker. Med ”Helte Galla” vil vi hylde nogle af de danskere, der generøst og uselvisk hjælper, inspirerer og gør en forskel i andre menneskers liv, siger TV 2s programdirektør, Palle Strøm.

”Helte Galla 2011” optages onsdag 14. december i Falconer Salen i København. Her er nogle af Danmarks største stjerner inden for sport, politik og underholdning samlet, for nu er det nemlig stjernernes tur til at klappe ad hverdagens helte, når de bliver fejret med fantastiske overraskelser og de vildeste gaver til tonerne fra Nik & Jay, Rasmus Seebach, Electric Lady Lab, Burhan G og D-A-D.

Showet vises på TV 2 fredag 30. december kl. 20.00.