TV 2-gallashow i Operaen

Genoplev de største øjeblikke fra 2012, når Cecilie Frøkjær, Johannes Langkilde og Morten Ankerdal præsenterer årets største show på årets næstsidste dag.

Johannes Langkilde, Cecilie Frøkjær og Morten Ankerdal er værter ved gallashowet "TV 2 012: De største øjeblikke". (Foto: Isak Hoffmeyer / TV 2)

TV 2 inviterer igen i år til et storslået tilbageblik på 2012, når Cecilie Frøkjær, Johannes Langkilde og Morten Ankerdal er værter ved gallashowet "TV 2 012: De største øjeblikke".
 
Showet optages lørdag 8. december i Operaen, og det bliver en overdådig fest med masser af gæster, der hver har sat sit aftryk i årets løb, rørende tv-øjeblikke, vi aldrig glemmer, guldglimt fra et stort sportsår, kendte TV 2-folk og medvirkende fra TV 2-familiens kanaler både på den røde løber og blandt publikum.

De bedste fra den danske musikscene, blandt andre Nephew, Shaka Loveless, Alphabeat, Lukas Graham og Medina, står for musikken.

Sporten er inviteret med
Det er første gang, Morten Ankerdal, prøver værtskræfter med årskavalkaden, men han har masser af erfaring fra blandt andet sommerens OL-dækning, indsamlingsshowet "Knæk Cancer Live!" og "Dansk Fodbold Award".

- Det giver altid et sug i maven at komme ind i Operaen, men jeg føler mig godt rustet til opgaven. Og så er jeg stolt over, at sporten er inviteret med i den store årskavalkade, som jo er noget specielt, siger Morten Ankerdal.

Danskerne kan bidrage - og vinde
Danskerne kan også lave deres eget bidrag til årskavalkaden. TV 2|NYHEDERNE stiller 30 klip fra året til rådighed, og så er det bare om at komme i gang med at lave det sjoveste eller vildeste mash-up fra 2012.

Det bedste bidrag præmieres med et GO PRO hd3 kamera. Og måske kommer klippet også med i selve gallashowet, der sendes på TV 2 søndag 30. december.

Læs mere om danskernes mulighed for at bidrage til årskavalkaden.

"TV 2 012: De største øjeblikke" vises på TV 2 søndag 30. december.