TV 2 forlænger med Nyegaard

TV 2|SPORTEN har forlænget aftalen med håndboldekspert og –kommentator Bent Nyegaard, så aftalen løber de næste fire år.


TV 2s faste håndboldekspert hedder også de næste fire år Bent Nyegaard. Det ligger fast, efter at TV 2|SPORTEN og Bent Nyegaard har forlænget samarbejdet, som begyndte i 2001. Og den nye aftale glæder TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.
 
- Bent Nyegaard er uden sammenligning Danmarks bedste og mest kompetente håndboldekspert, og sammen med Thomas Kristensen udgør han efter min mening den suverænt bedste håndbold-kommentatorduo i dette land, siger Frederik Lauesen.
 
Fra den kommende sæson i efteråret 2011 sender TV 2 udelukkende rundens største og mest interessante kamp lørdag klokken 16.15, og her kan Bent Nyegaard blive medkommentator på kampe med BSV (Bjerringbro-Silkeborg) og FC Midtjylland, hvor Nyegaard selv har en rolle som ekstern rådgiver.
 
- Det er vi selvfølgelig opmærksomme på, men alle, der kender Bent Nyegaard, ved, hvor stor en personlig integritet den mand har. Bent Nyegaard er skarp og kritisk over for alle, når det er nødvendigt, og han kan sagtens skelne mellem, hvornår han er på kommentatoropgave for TV 2, og hvornår han er rådgiver i håndboldsporten. Det er derfor, han er Danmarks bedste og mest kompetente håndboldekspert, siger Frederik Lauesen.
 
Næste store opgave for Bent Nyegaard er, når han sammen med Thomas Kristensen skal kommentere herrernes DM-finaleserie mellem AG København og netop BSV, der indledes lørdag 14. maj kl. 16.15 på TV 2.