TV 2 Bavian rocker igen

Hele familien kan blandt andre møde Medina, Sys Bjerre og Joey Moe i PARKEN i efterårsferien.

Medina er blandt de optrædende ved Bavian Rock i PARKEN i efterårsferien. (PR-foto)


Datoen for årets største indendørs koncert for hele familien nærmer sig hastigt. Bubber står klar på scenen til at præsentere et forrygende program med nogle af de mest populære danske kunstnere.

Medina, Sys Bjerre, Joey Moe, Sukkerchok, Rasmus Nøhr, Burhan G og Louise Dubiel er blot nogle af de kunstnere, der optræder på scenen, når TV 2 inviterer hele familien til efterårskoncert i PARKEN lørdag 23. oktober.

Det hidtil flotteste program
- Jeg er meget glad for det program, vi har fået sammensat til TV 2 Bavian Rock i år. Det er det hidtil flotteste, vi har kunnet præsentere, og vi arbejder i øjeblikket på nogle overraskelser. Det er dejligt at kunne invitere familien til fest uden for skærmen, siger Preben Vridstoft, børneredaktør på TV 2.

Sys Bjerre. (PR-foto)

Baviangrotte i Parken
Bavian Rock er meget mere end musik på scenen. En række kendte figurer fra aktuelle tegnefilm på TV 2 vil gå rundt i PARKEN og hilse på børnene og lade sig fotografere med små og store fans.

Det drejer sig blandt andet om ”Dora”, ”Bananer i Pyjamas”, ”Rorri Racerbil”, ”Pokémon” og ”Fifi" og TV 2s egen "TV 2 Bavian”. Herudover vil der være en baviangrotte med klatreområde, et stort LEGO-område og masser af spisesteder, så ingen behøver at gå sultne hjem.

Joey Moe. (PR-foto)

Billetter på billetlugen.dk,
på telefon eller hos FONA
Billetter kan købes på billetlugen.dk, på 70 263 267 eller i samtlige FONA-butikker og koster 160 kr.+ gebyr pr. person i forsalg.

Vi anbefaler, at vores koncertgæster er fyldt 3 år, og at alle børn er i følgeskab med en voksen. Dørene åbner kl.11.00, og festen slutter kl.17.00.

---------------------------------

Læs mere om TV 2 Bavian Rock her.