TV 2 011: De største øjeblikke

TV 2s storslåede årskavalkade optages i år i Operaen med masser af stjerner både på scenen og blandt publikum.


Operaen i København bliver den imponerende ramme om TV 2|NYHEDERNEs årskavalkade. De tre værter, Cecilie Frøkjær, Divya Das og Johannes Langkilde, fører seerne gennem tilbageblikket på et fantastisk 2011 med alle de store tv-øjeblikke, der fik danskerne til at rykke tættere sammen for at grine, græde eller glædes.

Kavalkaden optages søndag 11. december, og det bliver et overdådigt show med hovedpersonerne fra året, der er ved at være gået, samt masser af musik med nogle af vore allerstørste stjerner: Aqua, Rasmus Seebach, DAD, Aura og Clemens + Kato.

Det er dog ikke kun på scenen, at stjernerne blinker - blandt publikum sidder en lang række af de værter og medvirkende, der har underholdt danskerne på TV 2-familiens kanaler i 2011. Showet vises på TV 2 mandag 26. december kl. 20.

- Det har været et privilegium for TV 2|NYHEDERNE at fortælle de danske seere om nyheder fra hele verden igen i år. Fra Folketingsvalg til skybrud over København. Fra tragedien i Norge til det arabiske forår. Fra et helt hold håndboldherrer i projektørlys til lille Holger i en mørk skov. Nu samler vi de bedste klip fra både nyhedsfronten og TV 2-familiens mange programmer og giver seerne det, TV 2 er bedst til: fællesskab, fjernsyn og fest, siger Ulla Pors Nielsen, TV 2s events- og udviklingschef.