Tre værter til ”Dansk Fodbold Award”

Lisbeth Østergaard, Thomas Kristensen og Morten Ankerdal. TV 2|SPORTEN stiller i stærkeste opstilling, når DBU og TV 2 mandag 9. november fra klokken 20.20 hylder cremen af dansk fodbold ved ”Dansk Fodbold Award 2009”.


Det er statsgaranteret fodboldfest. Awardshow med prisoverrækkelser, musik af Thomas Helmig og deltagelse af alle de store stjerner fra den danske og internationale fodboldverden. Og så bliver det bragt direkte hjem i din stue af Lisbeth Østergaard, Thomas Kristensen og Morten Ankerdal.

De tre TV 2-værter står i spidsen for ”Dansk Fodbold Award 2009”, når det bliver afholdt mandag 9. november – Lisbeth Østergaard tager imod alle stjernerne på den røde løber, mens Thomas Kristensen og Morten Ankerdal styrer løjerne under selve showet. Og de glæder sig.

- Jeg glæder mig til at se, hvem der vinder – for jeg har jo mine egne favoritter – og så glæder jeg mig til at tage imod alle spillerne på den røde løber og se dem i noget andet end benskinner og beskidt tøj, siger Lisbeth Østergaard.
- Det er sjældent, man på den måde får lov til at hylde og hædre dem, der har gjort noget særligt. Og så er Cirkusbygningen en fantastisk kulisse, siger Morten Ankerdal.
- Det er de største, der er samlet til den største fest – og så glæder jeg mig specielt til at se, hvem der kommer i Fodboldens Hall of Fame, siger Thomas Kristensen.

Målscoreren eller målmanden
De tre værter er lidt uenige om, hvem der skal være årets spiller. Lisbeth Østergaard mener, at Nicklas Bendtner skal have prisen af den simple grund, at han er med for at lave mål – og det gør han. De to mandlige værter stemmer på Thomas Sørensen.
- Han har ikke spillet en eneste dårlig kamp i VM-kvalifikationen, og han reddede straffesparket i Sverige, siger Thomas Kristensen, og Morten Ankerdal tilføjer:
- Thomas Sørensen har holdt et højt niveau længe – i år er det ligesom bare gået op i en højere enhed – både på landsholdet og i Stoke.

Jakob Poulsen eller Silkeborg
Uenighed er der også, når de tre værter skal udpege årets fodboldhøjdepunkt. Igen er de mandlige værter i sync og peger på Jakob Poulsens VM-billet-udløsende mål mod Sverige, mens Lisbeth Østergaard viser lokalpatriotisme.
- Årets højdepunkt var helt klart, da Silkeborg slog Brøndby med 4-1. Det var fantastisk, siger hun.

”Dansk Fodbold Award 2009” bliver vist direkte på TV 2 mandag 9. november kl. 20.20.