Tour de France er i gang

Løbet starter lørdag 5. juli, men TV 2|SPORTENs Tour de France-magasin er allerede på gaden, og tour.tv2.dk er i luften med et væld af sjovt og oplysende indhold.

Sådan ser det ud, TV 2|SPORTENs Tour de France-magasin.

For cykelfans begynder sommeren først rigtigt lørdag 5. juli, når Tour de France-karavanen sætter sig i sadlen og sætter kurs fra Bretagne til Paris. Men entautias-terne kan allerede nu forberede på årets cykel-højdepunkt i TV 2|SPORTENs offi-cielle Tour de France-magasin og på TV 2s Tour de France-site tour.tv2.dk.

Begge steder kan inkarnerede fans og nytilkomne cykelentusiaster finde masse-vis af information om de deltagende hold, løbets profiler samt beskrivelser af de enkelte etaper og en komplet sendeplan for årets Tour de France, der traditionen tro sendes på TV 2 fra start til mål.

I Tour de France-magasinet kan man desuden læse et stort interview med Team CSC Saxo Banks kaptajn Carlos Sastre, et portræt af holdets schweiziske lyntog, Fabian Cancellara, et eksklusivt interview med Bjarne Riis, cykeleksperten Henrik Jul Hansens beretning om nogle af de mest legendariske bjergtinder og meget, meget mere. Med andre ord et helt uundværligt magasin op til og under Tour de France.

Tour-sitet tour.tv2.dk er naturligvis også uundværligt. Her kan man ud over førnævnte informationer læse baggrundshistorier, man får de seneste nyheder om Touren helt frem til målet i Paris, og så kan man naturligvis sætte sit eget cykelhold og deltage i Tourmanager-spillet.