'Toppen af poppen' klar til afgang

Karl William, Burhan G, Caroline Henderson, Dorthe Gerlach og Aura var onsdag morgen klar til afrejse fra København til Kerteminde på Fyn, hvor årets udgave af det populære TV 2-program 'Toppen af poppen' skal optages. (Fotos: Per Arnesen / TV 2)

Samtlige deltagere i årets udgave af ’Toppen af poppen’ er offentliggjort – og holdet er nu samlet i Kerteminde, hvor optagelserne foregår.

Aura, Caroline Henderson, Dorthe Gerlach, Karl William og Burhan G var onsdag morgen klar til afrejse fra København til Kerteminde på Fyn, hvor årets udgave af det populære TV 2-program 'Toppen af poppen' skal optages. De fem sangere får i Kerteminde selskab af Michael Falch og Søren Huss, der begge bor i nærheden.

Forude venter en intens uge i musikkens tegn, hvor de syv kunstner skal fortolke hinandens numre akkompagneret af The Antonelli Orchestra.  Forventningerne til optagelserne er store, ikke mindst hos den garvede musiker Michael Falch:

 - Jeg synes, det kribler i mig. Der kan også gå ild i gamle huse! Jeg kender lidt til nogle af dem, jeg skal være på hold med, men jeg glæder mig til at lære dem bedre at kende, også som sangskrivere. Jeg tror rent faktisk, at det kan blive skide spændende på et menneskeligt plan. Jeg tror, at det kommer til at kunne gøre noget ved mig, siger han.

Aura med guitar på vej til Kerteminde, hvor 'Toppen af poppen' optages i de kommende dage.

'Toppen af poppen' optages de næste syv dage og bliver sendt på TV 2 til efteråret.

--------

Læs mere om årets ’Toppen af deltagere’ her.