To dokumentarfilm om familien Laudrup

Mandag 30. juni og 7. juli sender TV 2 de to dokumentarfilm om familien Laudrup, der var nogle af de mest sete dokumentarudsendelser i flere år, da de første gang blev vist.

Michael Laudrup.

I to generationer har de væ-ret de bedste fodboldspillere på deres tid. Først Finn Lau-drup. Derefter hans sønner, Michael og Brian. Og nu i tredje generation viser Michaels sønner lovende takter.

"Laudrup - en dansk familie" er fortællingen om en familie med stærke personligheder, stærke holdninger - og et helt særligt talent.

I to programmer vil vi for første gang høre familiens egen fortælling om ambitionerne, succesen, talentet - og prisen.

Første program er beretningen om Michael Laudrups og Brian Laudrups baggrund og opvækst. Om utrolige tilbud og forskelle i selvtillid. Om faderen Finn, der var sin generations topspiller. Og også om, hvordan to teenagere gifter sig og starter et fodbolddynasti, som begejstrer overalt i verden.

Andet program stiller skarpt på Michael og Brians imponerende karriere i udlandet. De var topstjerner i Tyskland, Spanien, Italien og Skotland, og i de største øjeblikke var de helte for millioner - i de mørkeste blev de piftet ud og truet på livet.

Hvilke faktorer bestemte deres karrierer? Hvilke værdier var de styret af? Hvordan forvaltede de talentet? Andet program i beretningen om "Laudrup - en dansk familie" giver svarene og fortæller også, hvordan Michaels to lovende sønner oplever deres situation.