Thriller-uge på TV 2 FILM

Der er masser af nervepirrende spænding på TV 2 FILM, når kanalen holder thriller-uge fra mandag 31. oktober til fredag 4. november.

Viggo Mortensen som Tom Stall i David Cronenbergs thriller "A History of Violence", som TV 2 FILM viser torsdag 3. november kl. 21.00.


Er du vild med spændende film i tv, så zap over på Danmarks største filmkanal, TV 2 FILM, fra mandag 31. oktober til fredag 4. november. Klokken 21 hver aften i denne uge viser kanalen nemlig en håndfuld nyere sindsoprivende top-thrillere med nogle af Hollywoods største stjerner, blandt andre Viggo Mortensen, Kevin Costner, Al Pacino og Robert de Niro. 

Filmkanalen lægger ud mandag 31. oktober med "Mr. Brooks" fra 2007. I filmen spiller Kevin Costner manden Earl Brooks, som udadtil er en succesfuld forretningsmand og kærlig familiefar, men som lever et dobbeltliv. I det skjulte er han også seriemorder med adskillige mord på samvittigheden. Og da hans onde alter ego Marshal (William Hurt) overtaler ham til at begå endnu en blodig forbrydelse, går det helt galt, og snart presser en fotograf penge ud af Brooks samtidig med, at en detektiv (Demi Moore) også er i hælene på ham.

Tirsdag 1. november står den på politi-thrilleren "Righteous Kill" fra 2008, hvor Al Pacino og Robert De Niro spiller to erfarne kriminalbetjente fra New York, der jager en seriemorder, der dræber kriminelle. Kan det være en politimand, der er gået i gang med at rydde op i byens underverden på sin egen måde?

Dagen efter viser TV 2 FILM den overraskende og intelligente thriller "Fracture" fra 2007 med Anthony Hopkins og den unge stjerne Ryan Gosling, der er aktuel lige nu i Nicolas Winding Refns "Drive". I filmen spiller Gosling anklageren Willy Beachum, der skal køre sagen mod den aldrende ingeniør Ted Crawford (Anthony Hopkins), som har forsøgt at myrde utro sin kone (Embeth Davidz). Umiddelbart synes sagen lige til, for Crawford har indrømmet udåden, men undervejs i sagen får Beachum store overraskelser - og kommer hurtigt ud, hvor han ikke kan bunde.  

Danske Viggo
Torsdag 3. november bliver den stærke og velspillede thriller " A History of Violence" fra 2005 vist. Filmen er lavet af den canadiske mesterinstruktør David Cronenberg (Fluen, Blodbrødre, Eastern Promises) og har dansk-amerikaneren Viggo Mortensen (Ringenes Herre, Hidalgo) i hovedrollen. Filmen var nomineret til to Oscars, og vandt en Bodil i 2006 for bedste amerikanske film. I filmen spiller Viggo Mortensen café-ejeren Tom Stall, der lever det lykkelige familieliv med sin kone Edie (Maria Bello) og deres to børn i en lille amerikansk flække. Men en aften bliver han udsat for et røverisk overfald i sin diner. Under overfaldet nægter Tom at overgive sig og forsvarer sig på overraskende koldblodig vis ved at skyde de to røvere ned. Efter den barske oplevelse bliver Tom udråbt til helt og bliver centrum for en sand mediestorm. Snart dukker den mystiske mafiamand Carl Fogathy (Ed Harris) op og påstår, at Tom i virkeligheden er gangster, og at han har et mellemværende med ham. Tom benægter - men hvad er sandheden?

TV 2 FILMs thriller-uge slutter stærkt fredag 4. november med "Afsløringen" fra 2007. Her spiller Jake Gyllenhall en CIA-analytiker, som får problemer med sit job, da han overværer en brutal afhøring af den egyptisk-fødte amerikaner Anwar. Samtidig leder Anwars kone (Reese Witherspoon) efter sin mand, og disse historier flettes sammen. Er det muligt for nogen at gå op imod magtfulde CIA? I hvert fald ikke uden at betale en høj pris.