Stor værtsrokade på TV 2 NEWS

Christian Bækgaard skifter fra TV 2 SPORT og bliver vært på TV 2 NEWS fra april. (Foto: Ebbe Rosendahl / TV 2)

Marts og april bliver kendetegnet af, at en række værter får nye poster hos især TV 2 NEWS og TV 2 SPORT.

En stor efterspørgsel efter TV 2 NEWS-værter er baggrunden for, at en række programmer og kanaler får nye værter i marts og april.

- Jeg mener jo, at værtsholdet på TV 2 NEWS er Danmarks dygtigste værter, så jeg kan godt forstå, at de er eftertragtede på andre programmer og kanaler, siger chefredaktør og kanalchef for TV 2 NEWS, Ulla Pors Nielsen.

Efter at TV 2 NEWS i det seneste halve år har hentet værterne Uffe Tang og Johan Engbo hos DR, siger NEWS med udgangen af februar farvel til Kristian Ring-Hansen Holt, der var været med på NEWS siden starten for 13 år siden. Han rejser til netop DR, hvor han skal være vært på ’Aftenshowet’.

Til gengæld henter NEWS fra april en ny vært hos TV 2 SPORT, nemlig 35-årige Christian Bækgaard, der tidligere har været vikar på NEWS. Han har – foruden på TV 2 SPORT – været vært på TV 2/ Lorry og arbejdet som politisk reporter på Christiansborg.

- Kristian Ring-Hansen Holt har været med på NEWS faktisk siden allerførste udsendelse, så vi kommer til at savne ham, men ønsker ham alt held og lykke. Samtidig glæder vi os til at byde velkommen til en ny, dygtig Christian, som allerede er kendt af TV 2s seere, siger Ulla Pors Nielsen.

Fra midten af marts rykker TV 2 NEWS-vært Janni Pedersen til ’Go’ morgen Danmark’ i et år, hvor hun skal være barselsvikar for Louise Wolff.

Også NEWS-vært Gertrud Højlund er en af de eftertragtede værter, som af og til vikarierer på ’Go’ aften Live’.

Miriam Zesler fortsætter som vært på 'Presselogen' to gange om måneden og bliver samtidig 'NEWS & Co.'-vært sammen med Anders Havndrup. (Foto: Claus Troelsgaard / TV 2)

Interne rokader på NEWS-holdene
Disse ændringer betyder også, at der sker justeringer på TV 2 NEWS-fladerne. Fra marts får TV 2 NEWS et nyt værtshold på ’NEWS & Co.’, idet Miriam Zesler – foruden at passe værtsopgaven på ’Presselogen’ to gange om måneden – rykker til eftermiddagens NEWS-succes, hvor hun skal være vært sammen med Anders Havndrup.

De to øvrige ’NEWS & Co.’-værtspar – Charlotte Beder og Søren Lippert samt Karen-Helene Hjorth og Uffe Tang – fortsætter på programmet.

Samtidig får TV 2 NEWS’ stærke morgenflade et nyt værtspar fra marts, nemlig Christian Høgh Andersen og Vibeke Daell Bjerrum. Sidstnævnte er også kendt som vært på ’Business Class’, og her vil hun fortsat være vært.

Endelig vender TV 2 NEWS-vært Astrid Berg til april tilbage til skærmen efter barsel.