Sanne og Rytteriet hylder fodbolden

Heidi Frederikke Rasmussen og Thomas Kristensen er værter, mens Rytteriet og Sanne Salomonsen underholder, når Dansk Fodbold Award 2011 hylder dansk fodbold mandag 7. november i Cirkusbygningen.

Satireparret fra "Rytteriet" underholder ved Dansk Fodbold Award 2011.


Ti fodboldpriser, stjerner fra både den danske og den internationale fodboldverden, underholdning i særklasse og et dansk fodboldlandshold, der netop har sikret sig deltagelse ved næste sommers EM-slutrunde. Det er ingredienserne i fodboldfesten Dansk Fodbold Award, som i år bliver afholdt mandag 7. november og kan opleves direkte på TV 2 fra kl. 20.00.

Heidi Frederikke Rasmussen og Thomas Kristensen er værter ved Dansk Fodbold Award mandag 7. november. (Foto: Henrik Ohsten/TV 2)

De kendte TV 2-ansigter Heidi Frederikke Rasmussen og Thomas Kristensen er værter, når cremen af dansk fodbold skal hyldes. Nicolai Boilesen og Bashkim Kadrii er blandt de nominerede som årets talent, Ståle Solbakken slås med blandt andre AGF-træner Peter Sørensen om at blive årets træner, mens tre FCK’ere slås med en OB’er om titlen som årets superligaspiller.

Der er også priser til årets spiller for både mænd og kvinder, årets mål og årets dommer, ligesom der skal optages to nye medlemmer i ”Fodboldens Hall of Fame”, hvor de kommer i eksklusivt selskab med blandt andre Michael Laudrup, Peter Schmeichel og Preben Elkjær.

Men Dansk Fodbold Award er meget mere end priser og hyldest til store fodboldbedrifter. Det er også underholdning i særklasse. Danmarks rock mama nummer et, Sanne Salomonsen, går på scenen i Cirkusbygningen, hvor hun giver to nye numre. Og så kan seerne glæde sig til det kendte satirepar fra ”Rytteriet”, Martin Buch og Rasmus Botoft, der både dukker op som snobberne Fritz og Poul og som fodboldkommentatorer i en sketch, som de for tiden optræder med på Bellevue Teatret.

Se alle de nominerede og læs meget mere om Dansk Fodbold Award på www.award.tv2.dk. Her kan du stemme på årets mål og årets spiller, hvor de nominerede bliver offentliggjort henholdsvis lørdag 22. og lørdag 29. oktober.