Sæsonpremiere på "Praxis"

"Praxis"-vært Cecilie Beck kaster sig ud i et interessant eksperiment, når TV 2s sundhedsmagasin er tilbage fra tirsdag 3. februar kl. 20.50.

"Praxis"-vært Cecilie Beck bruger sig selv i et interessant eksperiment, når TV 2s sundhedsmagasin vender tilbage.

"Praxis"-værten Cecilie Beck er normalt en sportstrænet og fysisk aktiv pige, men nu går hun med på et eksperiment, hvor hun skal være fysisk inaktiv i 14 dage. Når der er sæsonpremiere på TV 2s sundheds-magasin tirsdag 3. februar kl. 20.50, sætter "Praxis" og Cecilie Beck nemlig fokus på motion.

Før og efter de 14 dages inaktivitet er Cecilie Beck til helbredstjek, hvor hun blev tjekket på kryds og tværs, og resultatet bliver interessant - ikke bare for hende selv, men også for de mange seere, der gerne vil have tips til et solidt fundament for et godt helbred.

Kan man virkelig måle fjorten dage uden motion? Hvad betyder manglende motion for dit helbred? Og hvor kort tid skal man være inaktiv, før kroppen rent faktisk begynder at forfalde?

Det er de spørgsmål, Cecilie Beck stiller sig selv og seerne i de nye udgaver af "Praxis". I sæsonpremieren kommer man tæt på de fjorten dage uden fysisk aktivitet, og tirsdag 10. februar er det dommens dag.