"Vild med dans" i topform inden finalen

Brugen af dans.tv2.dk sætter rekord uge efter uge - og seertallene er i top inden fredagens finale.

Marianne Eihilt og Joachim B. Olsen.

TV 2s store underhold-ningsshow, "Vild med dans", er på alle måder i topform inden finalen fredag 31. oktober. Seertallene er i top, og danskerne har engageret sig i konkurrencen i endnu større omfang end tidligere.

Det viser bl.a. Gallups seerundersøgelser og brugen af programmets hjemmeside dans.tv2.dk.

Selv om "Vild med dans" i efteråret 2008 har haft konkurrence fra "Talent 2008", har danskerne bakket op om "Vild med dans" med samme høje seertilslutning som tidligere.

I denne femte sæson af "Vild med dans" har programmerne klokken 20.00 i gennemsnit haft 1.272.000 seere, og det er faktisk lidt flere seere end på samme tidspunkt af "Vild med dans" i 2007 og 2006. Her var seergennem-snittet efter ni udsendelser på 1.269.000.

- Ambitionen med sæsonen i år var "vildere med dans", og det er lykkedes til fulde, synes jeg. Aldrig før har konkurrencen været så intens, og aldrig før har seerne engageret sig som i år. Derfor er det ganske enkelt en ære at stå som afsender for et så varmt og kærligt program i en tv-tid, hvor tonen bestemt ikke er blevet mildere, siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen, og fortsætter:

- Fremfor alt skal der lyde en dybfølt tak til de næsten 70 kompetente mennesker, der knokler for at skabe de bedste rammer omkring dansekonkurrencen. Sammen med det stærkeste cast nogensinde er deres engagement og passion for programmet årsagen til, at det er blevet en så stor succes.

Rekord-uger på dans.tv2.dk
Også på nettet buldrer "Vild med dans" frem. Brugen af dans.tv2.dk har sat rekord uge efter uge i de seneste uger - og antallet af brugere har dermed i flere uger ligget højere end ved semifinalen og finalen i 2007.

Tina Lund og Tobias Karlsson.

- Brugen af dans.tv2.dk er i år løftet til et helt nyt og væsentligt højere niveau, og sidste uge blev helt exceptionel. Her voksede antallet af unikke besøg med næsten 30 procent i forhold til uge 42, der var den tidligere rekord-uge, siger senior analyse-konsulent Allan Nilausen, TV 2|Analyse.

Rekordbestilling
af mad via nettet

Også andre steder i samfundet ses "Vild med dans"-feberen. Danmarks største formidler af mad online, Just-Eat, venter omsætningsrekord fredag 31. oktober. Forventningen er endnu større omsæt-ning end 1. januar, som ellers er dagen med størst omsætning for Just-Eat.

- I de foregående uger har vi oplevet ekstraordinær travlhed fredag klokken 19-20 lige op til "Vild med dans". Vi forventer endnu større travlhed på fredag og har derfor indkaldt ekstra bemanding i vores servicecenter, siger salgs- og marketingdirektør Jesper Elkjær, Just-Eat.

Fra bly viol til spansk señorita
Dette års sæson af "Vild med dans" har budt på alt, hvad et underholdnings-show på TV 2 skal byde på. Danskerne har set Hans Pilgaard forvandle sin værste fjende - danseskoene - til en kær ven og har set statsministerfrue Anne-Mette Rasmussen forvandle sig fra en bly viol til en spansk señorita. Og der har været tårer fra Tobias Karlsson og Thomas Evers Poulsen, fordi de har været umådeligt stolte af deres dansepartnere.

I fredagens finale er det som bekendt Joachim B. Olsen og Marianne Eihilt samt Tina Lund og Tobias Karlsson, der kæmper om årets "Vild med dans"-trofæ, og begge par skal vise tre danse.

Dommerne har valgt standarddansen vals til begge par, og derefter danser Tina og Tobias jive og Joachim og Marianne cha-cha-cha - som seerne har valgt på dans.tv2.dk. Efterfølgende danser begge par en freestyle, som de selv har stået for.

Et overflødighedshorn
- Vi glæder os til at slutte den største sæson "Vild med dans" nogensinde med manér. Alle deltagere er tilbage på gulvet, og jeg kan garantere et overflødighedshorn af alt det, "Vild med dans" gør bedst – Farvefjernsyn, som kommer hele følelsespaletten rundt, siger Gitte Madsen og fortsætter:

- Vi er ellevilde over, at seerne er ligeså vilde med dans, som vi havde håbet på. Varmt, kærligt og engagerende tv er ikke så nemt, som det ser ud til. Det kræver passion hele vejen rundt – fra sofaer over hele landet og til de dygtige mennesker, der laver programmet.

I pausen op til programmet "Vild med dans - afgørelsen" sendes programmet "AllStars - Kick Off", der tæller ned til TV 2s nye underholdningsprogram "AllStars", der er på skærmen fra 7. november.