"Gitte Nielsen - hele historien"

Superstjernen smider masken og taler ud på TV 2 mandag 5. april.

Foto fra programmet "Gitte Nielsen - hele historien". (Fotos: Koncern Film- og TV-produktion / TV 2)


Gitte ”Stallone” Nielsen er kendt som en iskold stålkvinde, men bag det hårde ydre gemmer sig en følsom kvinde, der kæmper med at være superstjerne og et almindeligt menneske på samme tid.

Det fremgår af det helt nye portrætprogram "Gitte Nielsen - hele historien", som TV 2 sender mandag 5. april klokken 20.00.

Gitte Nielsen blev født ind i en helt almindelig familie i helt almindelige Rødovre, men hendes liv tog en meget usædvanlig drejning, da hun en dag blev spottet som model på gaden. Og fra da af blev hendes liv alt andet end almindeligt.

Modelkarrieren førte til en hovedrolle i filmen ”Red Sonja”, hvor hun endte i seng med sin mandlige medspiller, Arnold Schwarzenegger, mens ægtemanden, Kasper Winding, og hendes lille, nyfødte barn var derhjemme. Gitte droppede ægteskabet, og kort efter var hun i New York, hvor hun mødte en af 80’ernes største filmstjerner, Sylvester Stallone.

Overdådigt bryllup
Det, hun først troede bare var en flirt, endte med, at de blev gift til et overdådigt bryllup med 300 kendis-gæster, og pludselig sad Gitte Nielsen fra Rødovre i et Hollywood-liv med managere, filmoptagel-ser og bodyguards som en del af dagligdagen.

Gitte gik helt ned på, at hun ikke kunne have et normalt liv, og på, at hendes mand brugte al sin tid på forretnings-møder og ikke havde tid til hende. Hun forlod ham en aften, hvorefter hun ikke længere kunne få jobs i Hollywood.

I Italien mødte hun racerkøreren Raoul Meyer, der forelskede sig i Gittes berømmelse og så store indtjeningsmuligheder i hende. Han pressede hende til at knokle løs, og han holdt Gittes fars død hemmelig i flere dage af frygt for, at hun ville droppe nogle tv-jobs.

Gitte følte sig ulykkelig i ægteskabet og begyndte at drikke mere og mere selvdestruktivt, men det lykkedes ikke at drukne sorgerne, og da hun var allerlængst nede, forsøgte hun at begå selvmord.

Bag den hårde facade
I dag lever Gitte Nielsen sammen med den 14 år yngre italiener Mattia Dessi i Hollywood. Seerne kommer  bag den hårde facade og oplever en helt ny side af Gitte Nielsen, når hun smider masken og hudløst, ærligt fortæller om sit livs største nedture: Forliste kendis-ægteskaber, selvmordsforsøg, faderens død og hendes altødelæggende alkoholmisbrug.

I programmet medvirker ud over Gitte Nielsen blandt andre Gittes mor, sønnen Julian Winding samt Sven-Ole Thorsen og hendes nye mand, Mattia Dessi.