"Det er mig eller hunden!" er tilbage på TV 2

Nye programmer med hundetræneren Victoria Stilwell fra torsdag 30. oktober.

Hundeopdrageren Victoria Stilwell er tilbage med nye programmer på TV 2.

Den populære, britiske hunde-træner Victoria Stilwell er klar til at begive sig ud på nye redningsaktioner for at genoprette ro og orden hos en række hundeejere, der ikke kan styre deres firbenede familiemedlemmer.

Missionen begynder torsdag 30. oktober i det første af en række nye programmer i serien "Det er mig eller hunden!".

Første stop sker hos Debbie Matthews, som har to york-shireterriere, Widget og Gizmo, der engang har været ofre for et voldsomt stigende problem i Storbritannien: Hundetyveri.

Siden den oplevelse har hundene været mildt sagt forstyrrede. F.eks. går de til angreb på alt og alle, der kommer i nærheden af deres ejer. Debbie er så fortvivlet, at hun overvejer at forlade England og slå sig ned et sted, der er mere roligt og sikkert for hendes hunde.

Debbie er datter af Bruce Forsyth, som er vært på den engelske udgave af "Vild med dans", og det var bl.a. takket være hans indtrængende appel på tv, at hun fik sine hunde tilbage efter det traumatiske tyveri.

I de efterfølgende afsnit møder vi bl.a. Chaos, en yderst temperamentsfuld og energisk engelsk bullterrier, der tvinger sine ejere i seng hver aften klokken 19 (!), og Harvey, en meget ung og meget antisocial dobermann, der er ude af kontrol og hader alle andre hunde.

Seerne møder også Jed, en amerikansk bulldog, hvis aggressive adfærd er ved at ødelægge ejernes liv totalt, samt søstrene Roxy og Rio, der er greyhounds og alt andet end hyggespredere.