Premiere på charmerende komedie

Søndag 1. november kl. 21.00 har TV 2 dansk tv-premiere på "Because I Said So". Den romantiske komedie har Diane Keaton og Mandy Moore i hovedrollerne og tager fat på den evige konflikt mellem mor og datter.


Mor er den bedste i verden. Medmindre hun i skikkelse af Daphne Wilder (Diane Keaton) forsøger at overbeskytte sine tre døtre og endda blander sig i deres kærlighedsliv.

De to ældste døtre, Maggie og Mae, har både uddannelse, fast arbejde og er gift, så de er ikke længere i farezonen, men det er den yngste datter, Milly (Mandy Moore), der ligesom sin mor er kok. Milly arbejder i et mindre cateringfirma og har heller ikke det store held i kærlighed.

Desperate metoder
Da Daphne nu er den overbeskyttende mor, som hun er, og hendes eneste hobby er sine døtre, kan hun ikke se på fra sidelinjen. Derfor beslutter hun sig for at finde en mand til Milly og opretter en kontaktannonce på nettet, hvor hun søger efter - hvad hun synes er - en passende kæreste.

Efter adskillige kiksede dates med mulige bejlere, finder Daphne den perfekte kandidat i den succesrige arkitekt Jason, men Milly interesserer sig mere for guitaristen Johnny, som Daphne tidligere har afvist som værende en passende bejler.

Fordi jeg siger det
Daphne gør alt for at holde Milly væk fra Johnny og i selskab med Jason, men midt i sin rænkesmedning møder Daphne den perfekte mand til sig selv - og det kan måske distrahere hende. Daphne bliver i hvert fald tvunget til at overveje sine egne behov og hvad, det egentlig vil sige at være en god mor.

Diane Keaton
Diane Keaton, som vi husker fra flere af Woody Allens film, fra "Godfather"-trilogien og fra "Når du mindst venter det", er Oscarvinder. Hun har været nomineret fire gange til en Oscar og har en gang vundet den eftertragtede filmpris, nemlig for bedste kvindelige hovedrolle i Woody Allens "Annie Hall".