Nye afsnit af "Vild med løver"

Fra fredag 27. juni kl. 20 kan seerne igen følge det fascinerende liv i løveparadiset Zion Wildlife Gardens.

Craig Busch er fredag 27. juni tilbage i sin version af et paradis for truede kattedyr, Zion Wildlife Gardens.

Lidt nord for Whangarei ligger Craig Busch' version af et paradis for truede kattedyr, Zion Wildlife Gardens. Det er en privat zoologisk have, som Craig driver sammen med sin kæreste Karen, og et fristed for 18 store katte inklusive to bengalske tigre, fire hvide bengalske tigre og 12 berberløver - og nu er der flere nye, sjældne beboere på vej.

Første årgang af serien "Vild med løver" blev vist på TV 2 sidste sommer, og i et af de sidste afsnit tog Craig til Sydafrika for at finde en hvid løve. Der er kun 80 hvide løver tilbage i naturen, så Craig var ovenud lykkelig, da han for tre måneder siden fandt frem til lille Gandor i en dyrepark for løver og næsehorn nær Johannesburg.

I seriens anden årgang, som vises på TV 2 fra fredag 27. juni kl. 20, bliver Craigs første opgave at forberede den hvide løveunge på den lange rejse til Whangarei. Det er vigtigt, at de to bliver fortrolige med hinanden, så Craig kan hjælpe, hvis der skulle opstå en kritisk situation under flyrejsen til New Zealand. Bagefter bliver Gandor præsenteret for sine ny legekammerater Amafu, Laduma og Imvula, som blev født for seks uger siden. De tre små løveunger skal også til Zion Wildlife Gardens, hvor Craig har tænkt sig at indlede et avlsprojekt for hvide løver.