Ny vært i spidsen for "Stjernetræf"

Det er ikke kun deltagerne, der er nye i forårets "Stjernetræf", der har premiere søndag 4. april kl. 20.00. Det er værten også. Og TV 2|SPORTENs Christian Høgh Andersen glæder sig til at kaste de otte sportsstjerner ud i ukendte discipliner.


Når der søndag 4. april er premiere på "Stjernetræf", er det med en ny vært i spidsen. Christian Høgh Andersen afløser Morten Ankerdal - og den 34-årige vært glæder sig.

- Det er en fornøjelse at være vært på "Stjernetræf", fordi jeg selv møder en masse nye udfordringer, og fordi vores deltagere er nogle af landets bedste sportsfolk, siger Christian Høgh Andersen og tilføjer, at det er en dejlig tilfredsstillelse at sende deltagerne ud i udfordringer, som de aldrig har prøvet før:

- Det er ikke deltagerne, der er på hjemmebane - nej, de er på besøg i TV 2|SPORTENs verden. Det er dem, der er gæster, dem, der skal gøre det, vi kaster dem ud i, siger Christian Høgh Andersen, der har Lisbeth Østergaard og B. S. Christiansen ved sin side under "Stjernetræf", hvor otte danske sportsstjerner sætter hinanden stævne på Lanzarote, hvor de dyster mod hinanden i 12 - for dem ukendte - discipliner.

Værterne bliver også udfordret i den nye sæson af "Stjernetræf". Klik på billedet af Lisbeth Østergaard og Christian Høgh Andersen og se værterne i problemer.

De otte sportsstjerner er roeren Anne Lolk, svøm-meren Jeanette Ottesen, bokseren Vinni Skov-gaard, håndboldspilleren Josephine Touray, basketballspilleren Chris Christoffersen, bokseren Patrick Nielsen, fodbold-spilleren Ken Ilsø og racerkøreren Casper Elgaard. Og seerne kan allerede begynde at glæde sig til den nye omgang "Stjernetræf".

- Seerne skal glæde sig til at opleve, hvordan nogle af Danmarks sejeste sportsfolk kommer helt ud på grænsen af, hvad de kan præstere. De kan glæde sig til at se deltagere, der er ved at falde om af udmattelse, ved at knække sammen af skræk og deltagere, der kæmper helt til det sidste, før TV 2|SPORTEN kårer en vinder, siger Christian Høgh Andersen, der kalder "Stjernetræf" for "et stjernegodt program":

- Det gør jeg, fordi intet er givet på forhånd. Alle deltagere kommer på udebane i forhold til deres egen sportsgren. De bliver overrasket undervejs, både positivt og negativt, og jeg kan da godt røbe, at der er flere, der møder deres skræk undervejs. Og der kommer også tårer i øjnene.

-----

Husk, at du kan blive fan af "Stjernetræf" på Facebook, hvor du blandt andet kan se klip fra søndagens afsnit.