Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2

’Hjem til gården’ sæson 2 har premiere onsdag 21. marts kl. 20.00. Lene Beier er vært, mens Philip Dam Hansen er mentor. (Foto: Lotta Lemche / TV 2)

Lene Beier åbner gårdspladsen til anden sæson af 'Hjem til gården' onsdag 21. marts, hvor 14 nye beboere flytter ind. Se med fra kl. 20.00 - også på TV 2 PLAY.

Af Tina Anna Christiansen, TV 2 Kommunikation

Intet rindende vand, ingen el, ingen fjernvarme og ingen moderne hjælpemidler overhovedet. Det er virkeligheden for de 14 nye beboere, der fra onsdag 21. marts kl. 20.00 flytter sammen i 'Hjem til gården' på TV 2 og TV 2 PLAY. Sammen skal de drive gården, som man gjorde det 'i gamle dage' - med hverdagspligter som madlavning, rengøring og pasning af gårdens dyr samtidig med, at de skal få fællesskabet til at fungere. Lene Beier er vært, mens mentor er Philip Dam Hansen, som også var med i 'Hjem til gården' 2017. Philip giver hver uge beboerne en opgave på gården. Løser de opgaven, får de belønninger, der kan forsøde det ellers så hårde landliv.

14 nye beboere flytter sammen i ’Hjem til gården’ og kæmper for at stå tilbage som den sidste på gården – og som vinder af 500.000 kroner. (Foto: Lotta Lemche / TV 2)

Storbonde og tvekamp
Hver uge bliver der udpeget en storbonde. Det er storbonden, der har ansvaret for, at beboerne består ugeopgaven. Storbonden skal samtidig sætte en af de andre beboere i fare, når han eller hun udpeger ugens første-kæmper. Første-kæmperen udpeger en anden-kæmper, og de to skal dyste i 'Tvekampen' om at blive på gården. Den, der taber, forlader gården. I sidste program vil kun én beboer stå tilbage, nemlig vinderen af 'Hjem til gården'. Præmien er 500.000 kroner, der skal bruges på at få en personlig drøm til at gå i opfyldelse.

Mød de medvirkende
De 14 nye beboere - syv kvinder og syv mænd - kommer fra hele landet og har forskellig alder og baggrund. Deres mål med er at flytte ind på gården er også forskellige. Du kan blandt andre møde Lars, der kommer fra Vestegnen. Lars har haft et liv med store svigt, og han har derfor svært ved at stole på nogen. Det håber han, at et ophold på gården kan ændre. 

Lars fra 'Hjem til Gården' sæson 2. (Foto: Lotta Lemche / TV 2)

Mød også Mike, der har svært ved at tage beslutninger i sit liv. Han håber, at et ophold væk fra hverdagen kan hjælpe ham finde ud af, hvad der egentligt er vigtigt for ham. 

Mike fra 'Hjem til Gården' sæson 2. (Foto: Lotta Lemche / TV 2)

Det er også i 'Hjem til gården', at du støder på Sara, der bor på Vesterbro i København. Hun har hele sit liv været en eventyrer, og hun drømmer om en rejse fuld af oplevelser og nye venskaber. Hun går benhårdt efter at vinde de 500.000 kroner, så hun kan få opfyldt sin drøm. 

Sara fra 'Hjem til Gården' sæson 2. (Foto: Lotta Lemche / TV 2)

Christina fra Kolding er bevidst om, at hun til tider fremstår meget skrap, men hun har svært ved at finde ud af, om det er noget, hun skal lægge fra sig eller bare skal acceptere? Vil et ophold på gården hjælpe hende med at finde ud af det? Det håber hun. 

Christina fra 'Hjem til Gården' sæson 2. (Foto: Lotta Lemche / TV 2)

Der er premiere på anden sæson af 'Hjem til gården' onsdag 21. marts kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.  

Hvem vinder 'Hjem til gården' 2018?
Svaret får du, når vi når finalen i den nye sæson af 'Hjem til gården' - og det gør vi onsdag 23. maj på TV 2.